AKP’li vekil Bahçeli’yi de solladı: Ölenlerin kanında HDP’ye oy verenlerin parmak izi var

Suruç katliamı ve Ceylanpınar’da iki polisin öldürülmesi sonrası oluşan savaş atmosferinden HDP’yle birlikte CHP’li bazı

AKP’li vekil Bahçeli’yi de solladı: Ölenlerin kanında HDP’ye oy verenlerin parmak izi var
10.08.2015 - 23:22
1209

 Suruç katliamı ve Ceylanpınar’da iki polisin öldürülmesi sonrası oluşan savaş atmosferinden HDP’yle birlikte CHP’li bazı isimleri de sorumlu tutan AKP İzmir Milletvekili Cemil Şeboy, HDP’ye oy verenleri ‘zavallı’ ve ‘şerefsiz’ ilan eden MHP lideri Devlet Bahçeli’yi de ‘solladı.’ Şeboy, “Şu anda ölen askerlerimiz, sivil insanlarımız var. Bu sivil insanların kanında hepsinin parmak izi vardır. Hatta HDP’ye oy verenlerin de vardır” dedi.

CHP’lileri anlamıyorum

Son dönemde yaşanan olaylara ilişkin ortak bir deklarasyon açıklayan AKP’nin İzmir vekillerinin hedefinde Barış Bloku’nun dün İstanbul Bakırköy’de düzenlediği barış mitingine katılan CHP’nin İzmir vekilleri vardı.

Partinin İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda söz alan AKP İzmir Milletvekili Cemil Şeboy, “Bir ayağı parlamentoda bir ayağı dağda olan sonra da barıştan söz eden HDP’yi anlıyorum ama ona payanda olan CHP vekillerini anlamıyorum” diye konuştu.

Hepsinin parmak izi var

Ölen askerlerin, sivil insanların kanında bu mitinge katılanların payı olduğunu öne süren Şeboy daha da ileri giderek, “Bu sivil insanların kanında hepsinin parmak izi vardır. Hatta HDP’ye oy verenlerin de vardır. HDP kandırmıştır seçmenini” ifadesini kullandı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums