Melih Gökçek, Arınç’a dava açıyor: Hesabını mahkemede vereceksin

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın “Gökçek görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli değil” açıklamasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek, Arınç’a dava açacağını açıkladı.

Melih Gökçek, Arınç’a dava açıyor: Hesabını mahkemede vereceksin
24.03.2015 - 00:05
1813

 Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın“Gökçek görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli değil”açıklamasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek, Arınç’a dava açacağını açıkladı.

 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın çözüm sürecinde izleme heyeti oluşturulmasına olumlu bakmadığı sözlerine, “Ülkeyi yöneten hükümettir, sorumluluk da hükümettedir” çıkışını yapan Arınç, kendisini ‘Paralel yapı mensubu’ ilan ederek istifaya davet eden Gökçek’i topa tutmuştu.

Bunun üzerine Twitter hesabından uzun bir açıklama yapan Gökçek, “Sanma ki hakaretlerin karşılıksız kalacak. Ben sana hakaret etmeyeceğim çünkü hakaret eden kişi kendi seviyesini ortaya koyar. Ancak seni dava edeceğim. Hesabını mahkemede verirsin” ifadelerini kullandı.

Evet, ‘paralel yapı’ya yardım ettim

Arınç’ın açıklamalarıyla ‘Gezici’lere yaranmaya çalıştığını savunan Gökçek, “Gökçek belediye başkanı olarak o yapının kucağında oturmuştur. Ankara’yı parsel parsel satmıştır” sözlerine de şöyle yanıt verdi: “Beni paralel yapıya yardım yapmakla suçluyorsun. Bu bir suç ise kabul ediyorum. Herkes bilir ki ben hayır kurumu olan herkese ayrım yapmadan yardımcı olurum.”

Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanı’yla Başbakan arasına fitne sokmaya çalıştığını öne süren Gökçek, “Kibrini mütevazılığının ardına saklayan sayın Arınç, bir daha paralelin talimatıyla Cumhurbaşkanım ve Başbakanım arasında yeni bir fitne çıkarmaya çalışırsan karşında gene beni bulacağını unutma” açıklamasını yaptı.

melih 1

melih 2

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums