Bahçeli’den Halaçoğlu değerlendirmesi

MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP Milletvekili Halaçoğlu’nu eleştirerek, “Herkes ağzından çıkan sözlerin nereye gideceğini iyi ölçmeli, iyi tartmalıdır” dedi.

Bahçeli’den Halaçoğlu değerlendirmesi
9.07.2015 - 12:44
843

 MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP Milletvekili Halaçoğlu’nu eleştirerek, “Herkes ağzından çıkan sözlerin nereye gideceğini iyi ölçmeli, iyi tartmalıdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu’nun CHP hakkındaki, “Biz eğer Sayın Baykal’ı desteklemiş olsaydık, AKP’nin tabiriyle ‘Dinsiz bir partinin inançsız bir partinin adamını seçtiniz’ diye bize yükleneceklerdi” sözlerine sosyal medyadaki Twitter hesabından tepki gösterdi. Bahçeli, “Kimin neye, nasıl inandığını tayin makamı kimseye düşmeyecektir. Kasten çarpıtılan cümleleri fitne santrali gibi kullanmak da şirretliktir. Herkes ağzından çıkan sözlerin nereye gideceğini iyi ölçmeli, iyi tartmalıdır” ifadesini kullandı.

Bahçeli’nin Twitter’dan yaptığı paylaşımlar şöyle:

“Bu mübarek günlerde hoşgörüye, teenniye, olgunluğa, müşfik ve muhabbet dolu söz ve temaslara her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır.

İfrat ve tefritten kaçınmak herkesin vazifesidir. Din ve inançlar üzerinden yeni istismar kanalları açmak kimseye bir şey kazandırmayacaktır

Kimin neye, nasıl inandığını tayin makamı kimseye düşmeyecektir. Kasten çarpıtılan cümleleri fitne santrali gibi kullanmak da şirretliktir.

Herkes ağzından çıkan sözlerin nereye gideceğini iyi ölçmeli, iyi tartmalıdır. Söze hakim olunmazsa tutsak düşülmesi mukadderdir.

Vural: Tasvip etmiyoruz

MHP’nin diğer Grup Başkanvekili Oktay Vural da, partisinden milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun CHP’ye yönelik sözlerini tasvip etmediklerini söyledi.

Vural, “MHP olarak bu ifadelere yönelik bakış açısını kabul etmemiz mümkün değil. Böyle bir değerlendirme bize ait bir değerlendirme değil, yanlış bulduğumuzu ifade ediyoruz. Bu konudaki değerlendirmeleri yanlış bulduğumuzu öteden beri söylüyoruz” dedi.

Vural, CHP ve AK Parti’den Yusuf Halaçoğlu’na yapılan istifa çağrıları üzerine “Böyle bir konuyla ilgili değerlendirme onlara düşmez, bu konudaki açıklamayı Sayın Halaçoğlu yapar. AK Parti’nin bundan önce neleri kullandığını kamuoyu bilmektedir. Polemiğe girme niyetinde değilim. Biz böyle bir ifadeyi doğru bulmuyoruz, böyle bir kabul etmiyoruz. Böyle kanaat uyanmışsa Sayın Halaçoğlu gerekli açıklamayı yapacaktır. Bu ifade, bu kanaat bize ait değil, savunmak da mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums