Halaçoğlu: Grubumuzu serbest bırakacağız demedim

MHP Milletvekili Halaçoğlu, Meclis Başkanlığı seçimi öncesinde “Baykal seçilebilir. Çünkü biz grubu serbest bırakacağız" dediği yönündeki iddiayı yalanladı.

Halaçoğlu: Grubumuzu serbest bırakacağız demedim
7.07.2015 - 16:41
1107

MHP Milletvekili Halaçoğlu, Meclis Başkanlığı seçimi öncesinde “Baykal seçilebilir. Çünkü biz grubu serbest bırakacağız" dediği yönündeki iddiayı yalanladı.

 MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu TBMM'de basın toplantısı düzenledi. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ile yaptığı görüşmeyi anlatan Halaçoğlu, Gök’ün iddiasının aksine MHP grubunun Meclis Başkanlığı seçimi öncesi serbest bırakılacağını söylemediğini belirtti. Bu iddiayı CHP’nin Meclis başkanı adayı Deniz Baykal dile getirmişti. Halaçoğlu şunları söyledi:

"Kendilerine hiçbir şekilde HDP'yi desteklerse, desteklemezse gibi bunun dışında herhangi bir konuşma yapmadığımız gibi, grubumuzu serbest bırakacağımıza dair de en küçük şekilde bir ifadede bulunmadım. Kendisine aynen şunu söyledim. Bütün bunları benimle görüşmek yerine gidin Devlet Bey ile görüşün. Sayın Kılıçdaroğlu gitsin Devlet Bey'den randevu alsın, konuşsun dedim. Grubun serbest bırakılacağına dair bir konuşmamız olmamıştır."

Baykal’ın iddiası

CHP’nin Meclis başkanı adayı Deniz Baykal, Meclis Başkanlığı seçimi sürecinde gerçekleşen bir görüşmeyi anlatmış; CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ile MHP'li Yusuf Halaçoğlu'nun, Bahçeli'nin "HDP Baykal'ı desteklerse biz geçersiz oy kullanırız" sözlerinin ardından buluştuğunu savunarak şu ifadeleri kullanmıştı;

"O gece bizim Grup Başkanvekili arkadaşımız Levent Gök Bey ile buluştular. Ve o ona, 'Bir sıkıntı yok, kutlarız. Baykal seçilebilir. Çünkü biz serbest bırakacağız grubu' dediğini; o görüşmeden kısa bir süre sonra Grup Başkanvekili benim evime gelerek bana söyledi. Levent Bey bu mesajı aldı ve bana getirdi. Buradan şu çıkar: Deniz Baykal’a bir itirazımız yok."

Kaynak: DHA

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums