Kurtulmuş: Hükümet kurma görevi büyük ihtimalle bu hafta verilecek

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük ihtimalle bu hafta içinde hükümet kurma görevini Başbakan Davutoğluna vereceğini söyledi.

Kurtulmuş: Hükümet kurma görevi büyük ihtimalle bu hafta verilecek
7.07.2015 - 16:40
1038

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük ihtimalle bu hafta içinde hükümet kurma görevini Başbakan Davutoğlu'na vereceğini söyledi.

 Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Habertürk’e yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük ihtimalle bu hafta hükümet kurma görevini Başbakan Davutoğlu'na vereceğini söyledi.

“Seçimden sonra Türkiye’deki her şey hukuk içerisinde yürüyor. Önce yemin töreni, ardından Meclis Başkanı seçilmesi, Meclis yönetimleri oluşması. Meclis yönetimleri oluştuktan sonra resmen Meclis Başkanlığı kurulmuş olacak. Sonra Sayın Cumhurbaşkanımız büyük ihtimalle bu hafta içinde, bir günde birinci partinin genel başkanı olan Sayın Başbakanımıza hükümet kurma görevini verecek. Her şey usulünce yürüyor. Hepsi olması gereken vakitte oluyor. Önce Başkanlık Divanı’nın tamamlanması sağlanacak  ve süreç işleyecektir. 45 günlük süreç devam edecektir. İnşallah hükümet kurulur, eğer kurulmazsa Türkiye seçime gidecektir.”

“Sorumluluk AK Parti’de”

Kurtulmuş büyük çoğunluğu tatmin eden bir hükümet kurulmasını dilediğini belirtti:

“Seçimlerden birinci çıkan parti Ak Parti’dir. Türkiye’yi hükümetsiz bırakmama sorumluluğu Ak Parti’dedir. İllâ ne olursa olsun hükümet içerisinde olalım, koltuk sevdasında değiliz. Önemli olan Türkiye’nin hangi istikamete gideceğidir. İnşallah büyük çoğunluğu tatmin edecek hükümet kurulur.”

Kaynak: Habertürk

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums