Gül AKP’nin üç dönemlikleriyle iftarda buluştu…

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in cenazesi için Ankara’ya gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, akşam AKP’nin üç

Gül AKP’nin üç dönemlikleriyle iftarda  buluştu…
21.06.2015 - 02:46
1440

 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in cenazesi için Ankara’ya gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, akşam AKP’nin üç döneme takılan isimleriyle iftar yemeğinde buluştu. Özel sohbetler yapıldı ancak Gül, siyasi mesaj vermemeye dikkat etti.

Sözcü Gazetesi’nden Veli Toprak’ın haberine göre Gül, sabah Meclis’teki devlet törenine katıldı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Çiçek’in makamında 55 dakika görüşme yaptı. Cenaze namazı için Kocatepe’ye gitti. Buradan ayrılan Gül, AKP eski İzmir Milletvekili olan Mehmet Tekelioğlu’nun evine geçti. İftar saatine kadar kız kardeşinin evinde kaldı.

İFTAR BULUŞMASI:

İftar yemeği Nenehatun Caddesi’ndeki Göksu Restaurant’ta verildi. Kayserili bir iş adamının organize ettiği yemeğe çok sayıda AKP’li katıldı.1 saat boyunca özel salonda hem iftar yemeği yendi hem de sohbet edildi.

KİMLER KATILDI

Yaklaşık 30 AKP’linin geldiği iftara şu isimler katıldı: TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Spor eski Bakanı Suat Kılıç, Sanayii eski Bakanı Nihat Ergün, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin, TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, eski milletvekilleri Abdülkadir Aksu, Necati Çetinkaya, Salih Kapusuz, Mücahit Fındıklı, Mehmet Tekelioğlu, Zeki Karabayır, Şükrü Ayalan, Necdet Budak, Ruhi Açıkgöz, Kemalettin Göktaş ve bazı iş adamları ile bürokratlar katıldı.

ŞİKAYET ETTİLER:

Yemek boyunca siyasi konulara fazla girilmedi. Buna rağmen bazı vekiller, seçimlerde kendi illerinde karşılaştıkları sorunları dile getirdi. Gül, topa girmemek için özel gayret gösterdi. Kemalettin Göktaş’ın gün içinde gazetecilere yaptığı ‘Gül siyasetle bir gün buluşacak’ sözü hatırlatılınca Gül’ün tepkisi “Hakikaten böyle mi söyledin!” oldu.

Haber ve Fotoğraf:Veli Toprak (Sözcü)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums