Mustafa Koç: Türkiye bir seçim daha kaldıramaz

Koç Holding Başkanı Mustafa Koç, Türkiyenin 2 ay sonra girilecek yeni bir seçim atmosferini kaldırmayacağını belirtti.

Mustafa Koç: Türkiye bir seçim daha kaldıramaz
20.06.2015 - 11:33
1501

 Koç Holding Başkanı Mustafa Koç, Türkiye'nin 2 ay sonra girilecek yeni bir seçim atmosferini kaldırmayacağını belirtti.

Bugün Gazetesi'ne verdiği röportajda, koalisyon ve olası erken seçim konusunu değerlendiren Koç Holding Başkanı Mustafa Koç, "Ortak payda Türkiye ise belirli ilkeler çerçevesinde partilerin bir koalisyon için anlaşıyor olması lazım." dedi.

Seçim sonrası piyasalarda bir rahatlama oldu, tüketim canlandı demek için 2-3 ay daha beklemek gerektiğini ifade eden diyen Koç, döviz fiyatlarındaki artışla ilgili olarak ise: "Dolar bütün para birimlerine karşı dünyada da yükseldi. Ancak,  gelişmekte olan ülkeler içinde parası en çok değer kaybeden ülke de biziz. Unutmayın ki, petrol 40-45 dolar bandında gezerken, Türkiye'nin cari açığında 10 milyar dolarlık artı yazdı. Bu büyük bir hadise. O kadar büyük bir “devlet kuşuydu” başımıza konan. Daha da çok avantaja çevrilebilirdi ki. Bunun bütçe açığını kapatmaya daha fazla katkısı olurdu. Seçim atmosferi ve konjonktür nedeniyle bu fırsat yeterince değerlendirilemedi. Yine de Türkiye'nin şu andaki "makro ekonomik" parametreleri sağlıklı." dedi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums