Dink cinayetinden ‘kusur yok’ raporu verenlere terfi

Dink cinayetinde, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve İstihbarat Daire Başkanlığı ve kamu görevlileri hakkında ‘kusuru yoktur’ raporu hazırlayan iki Mülkiye Başmüfettişi terfi etti.

Dink cinayetinden ‘kusur yok’ raporu verenlere terfi
10.06.2015 - 19:54
1356

 Dink cinayetinde, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve İstihbarat Daire Başkanlığı ve kamu görevlileri hakkında ‘kusuru yoktur’ raporu hazırlayan iki Mülkiye Başmüfettişi terfi etti.

Resmi Gazete’de 6 Haziran sayısında yayınlanan kararnameye göre, Dink cinayetinin hemen ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilerek inceleme raporu hazırlayan, Mülkiye Başmüfettişleri Mustafa Üçkuyu Balıkesir Vali Yardımcısı, Mehmet Canoğlu ise Denizli Vali Yardımcısı olarak atandı.

Rapor hazırlamışlardı

Mülkiye Başmüfettişleri Mustafa Üçkuyu ve Mehmet Canoğlu, Dink cinayeti soruşturmasından sonra hazırladıkları raporla Başbakanlık Teftiş Kurulu Raporu’na rağmen aralarında Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer’in de aralarında bulunduğu kamu görevlilerini aklamıştı.

Hazırlanan raporun ardından, Vali Yardımcısı olarak terfi eden Üçkuyu ve Canoğlu hakkında idari soruşturma devam ediyor. Soruşturma soncunda haklarında ‘dava açılması’ yönünde bir rapor hazırlanırsa her iki isim hakkında yargılama süreci başlayacak.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums