HDP’den Akdoğan’a:’Sen iflas etmiş politikacısın..Sıfatın ne “

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın “HDP bundan sonra Çözüm Sürecinin ancak filmini yapar. Yani ‘bal bal’ demekle

HDP’den Akdoğan’a:’Sen iflas etmiş politikacısın..Sıfatın ne “
9.06.2015 - 19:33
1574

 Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın “HDP bundan sonra Çözüm Sürecinin ancak filmini yapar. Yani ‘bal bal’ demekle ağız tatlanmıyor, ‘barış barış’demekle de olmuyor. Madem yüzde 13 oy aldılar, Kandil’e çağrı yapsınlar ve PKK’ya silah bıraktırsınlar” sözlerine HDP’den ilk tepki İdris Baluken’den geldi.

Baluken, Akdoğan’ın hangi sıfatla açıklama yaptığını bilmediklerini söyleyerek, “Yalçın Akdoğan bu açıklamaları hangi sıfatla yapıyor bilmiyoruz. Kendisinin şu anda bir yetkisi yok, hükümet yetkilisi de değil. Seçim dönemi boyunca bütün söylemleri mahkum edilmiş ve iflas etmiş bir politikacı. AKP’nin başarısızlığında gerçekten kendisinin antidemokratik söylemlerinin çok büyük katkısı oldu.” dedi.

Arınç’ın “HDP, AK Parti’yi yok etmek için oluşturulmuş bir projedir” sözlerini de değerlendiren Baluken; “Hala bu noktada olmaları sandıktan çıkan sonuçlarla ilgili güçlü bir ders almadıklarını gösteriyor” diye konuştu.

KAYNAK: İNTERNETHABER

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums