Kılıçdaroğlu: Yolsuzluğu bitireceklerdi hepsi bu işin uzmanı oldular

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Yolsuzluğu bitireceklerdi hepsi bu işin uzmanı oldular. Malı götürme uzmanı” dedi.

Kılıçdaroğlu: Yolsuzluğu bitireceklerdi hepsi bu işin uzmanı oldular
31.05.2015 - 21:27
1263

 CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Yolsuzluğu bitireceklerdi hepsi bu işin uzmanı oldular. Malı götürme uzmanı” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir’de partisinin düzenlediği mitinge katılarak AK Parti’yi eleştirdi. Kılıçdaroğlu, “2002 yılında oy verdiğiniz parti şimdi yok. 2002 yılında yoksulluğu bitireceğiz diyorlardı. 17 milyon yoksulumuz çıktı. Sözde yolsuzluğu bitireceklerdi hepsi bu işin uzmanı oldular. Malı götürme uzmanı” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Akşam çocuklarının karınlarını doyuramıyorsa acıyı çeken annelerdir. 17 milyon yoksul yurttaşıma şunu söylüyorum; kardeşim, acı çektiğini biliyorum, işsizlik çektiğini biliyorum, çocukların yeteri kadar beslenemediğini biliyorum, annelerin evde acı çektiğini biliyorum. Senden sadece bir şey istiyorum, 7 Haziran’da sandığa git ve CHP’ye oy ver. Gerisini düşünme. Açlığı, yoksulluğu, işsizliği bilirim, Ankara’daki beyler bilmez. Onlar altın kaplı klozetlerde oturmaya, o sürece geçtiler artık” dedi.

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

‘Garibanın partisi değil’

“2002 yılımda oy verdiğiniz parti şimdi yok.2002 yılında yoksulluğu bitireceğiz diyorlardı. 17 milyon yoksulumuz çıktı. Sözde yolsuzluğu bitireceklerdi hepsi bu işin uzmanı oldular. Malı götürme uzmanı. Ne diyorlardı, ‘yasakları kaldıracağız’. Yeni yasaklar geldi. İnanarak, güvenerek oy verdiğin o parti şimdi iktidardaki parti değil. Fakir fukaranın partisiyim diyerek milletten oy aldı. Ne garibanın ne de fakir fukaranın partisi değil. O parti rantın partisi, köşeyi dönenenlerin partisidir. Alın teri yiyenlerin partisidir. O nedenle oy verenlere sesleniyorum; senin inancını, manevi duygularını sömürdüler arık yeter demenin zamanıdır”

‘YÖK’ü kaldıracağım’

“12 Eylül darbe hukukunun kalbi olan YÖK’ü kaldıracağım. Ankara’daki beyler gençleri potansiyel suçlu olarak görüyor. Ya adı üstünde delikanlı. Yanlış bir şey yapsa ne olur? Düzelteceğiz, her insan hata yapabilir. Biber gazı ile, bomba ile, sopa ile çocuklarımızın üstüne gitmek doğru değil. Onları kazanmamız lazım. Hiç endişe etmeyin. Ben gençlerin halinden çok iyi anlarım. Sizlere Türkiye’nin umudu olarak bakıyorum.”

‘Kendilerine para var, emekliye, işçiye yok’

“Emin olabilirsiniz. Bu vaatlerim eleştiri alıyor. Niye emeklilere verelim diyorlar. Emeklilere yardım ve destek sağlamasak da emekliler gelir bize oy verir deniliyor. Öyle mi? 7 Haziran’da emekli kardeşlerim doğru tercihi yapacaktır. Söz verdim Ramazan ve Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçireceksiniz. Dünyanın en ayıp sorusunu soruyorlar; ‘Emekliye parayı nereden vereceksin?’ Zaten aldıkları bin lira civarında. 8 milyon emekli bin liranın altında alıyor. Sen ayda bin lira ile geçinebilir misin? Kendilerine gelince para var, emekliye, işçiye yok. 77 milyon yurttaşım duysun. Ramazan ve Kurban Bayramlarında her emekliye ikramiye var, sadece milletvekili emeklileri bundan yararlanmayacak.”

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums