Erdoğandan Merkez Türkiye projesine tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHPnin "Merkez Türkiye" projesine tepki gösterdi: Akşam başka, sabah başka... Dürüst olacaksın dürüst. Bu millet yalanı affetmez.

Erdoğandan Merkez Türkiye projesine tepki
25.05.2015 - 15:31
1554

 Türkiye Büyük Esnaf Buluşması'na katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP'nin açıkladığı "Merkez Türkiye" projesini eleştirdi. 

"Çıkmış ne diyor, Merkez Ülke Projesi. Ne varmış bu projede? Diyor ki, '20 sene sonra işsizliği yüzde 5'e indireceğim.' Öbür taraftan ne diyor, 'Bana 4 yıl verin, işsizliği sıfırlayayım' diyor. Bu nasıl iş? Bir taraftan 4 yıl verin işsizliği sıfırlayayım diyorsun, öbür taraftan 20 yıl sonra yüzde 5 diyorsun. Niye? Akşam başka, sabah başka... Dürüst olacaksın dürüst. Bu millet yalanı affetmez."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçen perşembe İstanbul’da partisinin “Merkez Türkiye Projesi”ni anlatmıştı. Kılıçdaroğlu'nun "yüzyılın projesi" dediği projeyle Anadolu'da bir ticaret kenti kurulacak. Kent için özel bir yasa hazırlanacak ve yönetimi sivil toplum örgütlerinden oluşacak. Kılıçdaroğlu'na göre, bu proje hayata geçtiğinde ticaret yolları da birbirine bağlanacak, 2 milyon 200 bin kişiye de iş imkânı sağlayacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums