Albayrak, deprem vergilerini soran vekile internet sitesini adres gösterdi

Albayrak, deprem vergilerini soran vekile internet sitesini adres gösterdi
5.11.2020 - 08:05
2213

 CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Tahsin Tarhan’ın 1999 yılından bu yana toplanan ve 35 milyar dolar tutarında olduğu belirtilen deprem vergisinin nereye harcandığı sorusuna Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bakanlığın bütçe istatiklerinin bulunduğu internet sitesinin adresine göstererek yanıt verdi. 

CHP’li Tarhan’ın deprem felaketinin ardından tekrar tartışılmaya başlanan deprem vergileriyle ilgili 21 Ağustos 2020 tarihinde verdiği soru önergesinde Bakan Albayrak’a ne kadar vergi toplandığı; depreme yönelik harcamalar dışında bir yerde kullanılıp kullanılmadığı sorularını yönelitti. 

Tarhan, seçim bölgesi olan ve 1999 depreminden etkilenen Kocaeli’ne deprem vergileriyle yapılan harcamaların neler olduğunu da sordu. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın İzmir’deki deprem felaketinden yaklaşık bir ay önce verdiği yanıt akılları karıştırdı. 

Bakan Albayrak’ın yanıtında deprem vergileriyle ilgili olarak bakanlığın istatiklerinin yer aldığı internet sitesinin adresi yer aldı. Albayrak, CHP’li Tarhan’ın önergesindeki hususlara ilişkin bilgilerin söz konusu adreste yer aldığını iddia etti. 

Söz konusu adreste, genel yönetim mali istatistikleri bulunurken merkezi yönetim bütçe verileri de bulunuyor. Adreste, genel bütçe ve özel bütçe istatikleri; gider ve gelir tabloları yer alırken, deprem vergisiyle ilgili özel bir bölüme yer verilmiyor.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums