Çocuk kitabında müstehcen ifadeler kullanan yazar tutuklandı

Çocuk kitabında müstehcen ifadeler kullanan yazar tutuklandı
29.08.2020 - 13:37
2022

  Yazdığı bir çocuk kitabında müstehcen ifadeler dolayısıyla hakkında soruşturma başlatılan ve Aydın'da gözaltına alınan Musa Dinç, tutuklandı. Aile, Musa Dinç'in 'Gül ve Düşün' adlı kitabı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu tarafından 'muzır neşriyat' ilan edildi.

 Yazdığı bir kitaptaki müstehcen ifadelerin sosyal medyada ve bazı yayın organlarında gündeme gelmesi üzerine şüpheli Musa Dinç hakkında Didim Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Musa Dinç'i evinde gözaltına aldı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Musa Dinç, "Çocuk, hayvan, ölmüş insan bedeniyle ilgili üretilen müstehcen yayınları yayınlamak" suçlamasıyla tutuklandı.

’GÜL VE DÜŞÜN’ İLE ’YOLSUZ DERE’ KİTAPLARI İÇİN ’MUZIR NEŞRİYAT’ İLANI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu, Musa Dinç’in ’Gül ve Düşün’ kitabı ile Selma Aydın’ın kaleme aldığı ’Yolsuz Dere’ kitabının 18 yaşından küçüklerin maneviyatı ve gelişimleri üzerinde muzır ve müstehcen tesir yapacak nitelikte olduğuna karar verdi.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre; kitaplarda yer alan bazı ifade ve tasvirlerin, 18 yaşından küçüklerin maneviyatı ve gelişimleri üzerinde muzır ve müstehcen tesir yapacak nitelikte olduğuna karar verildi. Her iki kitap da Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kanunu uyarınca, açık sergilerde ve seyyar dağıtıcılar tarafından satılamayacak. Teşhir, sipariş ve ilan edilemeyecek. Ayrıca, 18 yaşından küçüklere gösterilemeyecek, küçüklere para karşılığı veya ücretsiz verilemeyecek ve okullara ithal edilemeyecek.

BU SABAH CANLI YAYINA BAĞLANMIŞTI!

Yazdığı çocuk kitabında müstehcen ifadeler yer almıştı! Musa Dinç tutuklandı. Dinç, bu sabah Kanal D’de ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta programına bağlanmış, açıklamalarıyla izleyenleri şaşkına çevirmişti!

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums