Üniversitelerde eğitim 1 Ekim sonrasında başlayacak

Üniversitelerde eğitim 1 Ekim sonrasında başlayacak
13.08.2020 - 19:12
1272

 Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerde eğitimin 1 Ekim'den itibaren başlayacağını açıkladı. Açıklamada 'Salgının bölgesel ve yerel seyrine göre farklı programlar için yapılacak olan uygulamalara yönelik hususlarda üniversitelerimizin ilgili kurulları karar verecektir' denildi.

 Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerde eğitimin 1 Ekim 2020 tarihi sonrasında başlayacağını açıkladı.

YÖK Başkanı Yekta Saraç, yaptığı açıklamada, "Üniversitelerimizin eğitim öğretim takvimlerini 1 Ekim 2020 tarihi sonrasında başlayacak şekilde planlamaları istenmiştir. Salgının bölgesel ve yerel seyrine göre farklı programlar için yapılacak olan uygulamalara yönelik hususlarda üniversitelerimizin ilgili kurulları karar verecektir. Kampüslerdeki öğrencilerin seyreltilmesi, hareketliliğin azaltılması için üniversitelerimize karar alma süreçlerinde geniş imkan tanıdık" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dün Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle açılacağını belirterek, "Yüz yüze eğitim 21 Eylül'de kademeli olarak başlayacak" ifadelerini kullanmıştı.

 
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums