DEVA Partisinden Başak Demirtaşa destek: Sahip çıkıyormuş gibi yapanlar nefreti yayıyor!

DEVA Partisinden Başak Demirtaşa destek: Sahip çıkıyormuş gibi yapanlar nefreti yayıyor!
14.06.2020 - 16:15
1422

 Başak Demirtaş'ı hedef alan cinsiyetçi ve ahlaksız paylaşıma bir tepki de DEVA Partisi'nden geldi. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcı Mustafa Yeneroğlu, Demirtaş'a yönelik çirkin ifadeleri kınadı ve ekledi: Nefret doldurulmuş insanları her gün ezdiğiniz hukuka ve ahlaka nasıl davet edeceksiniz? Başak Demirtaş'a sahip çıkıyormuş gibi yapan birtakım siyasiler ülkemizde nefreti yayanlardır!

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı hedef alan cinsiyetçi ve ahlaksız paylaşıma bir tepki de Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'nden geldi. 

Twitter'dan paylaşım yapan DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu "Başak Demirtaş hakkındaki ahlaksız ve çirkin ifadeleri elbette en şiddetli biçimde lanetleyeceğiz. Ancak bu nefret söylemlerinin sebep değil sonuç olduğunu da gözardı etmemizi kimse beklemesin. Kötülüğü sıradanlaştıranlar herkesin malumudur; ürettiklerinin vahameti de ortadadır!

Tepedekilerin diline göre madem ülkenin yarısı terörist, bu durumda herşeye müstehaktır diye düşünen nefret doldurulmuş insanları hergün ezdiğiniz hukuka ve ahlaka nasıl davet edeceksiniz? Başak Demirtaş'a sahip çıkıyormuş gibi yapan birtakım siyasiler ülkemizde nefreti yayanlardır!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Vedat Yazıcı isimli bir kullanıcı, sosyal medya üzerinden Başak Demirtaş'ı hedef alarak cinsiyetçi paylaşımlarda bulunmuştu. Bunun üzerine Twitter'dan Demirtaş'a destek için 'Başak Demirtaş Seninleyiz' etiketi açılmıştı.

Birçok isim Demirtaş'a yapılan çirkin saldırıya sosyal medya hesaplarından tepki göstermişti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums