Bahçelinin Siyasi Partiler Kanunu değişsin teklifine AK Partiden olumlu cevap

Bahçelinin Siyasi Partiler Kanunu değişsin teklifine AK Partiden olumlu cevap
22.05.2020 - 20:21
1183

  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni partilerin erken seçime girememesi için teklif ettiği "Seçim ve siyasi partiler kanununu değiştirelim" teklifine AK Parti'den olumlu cevap geldi. Grup Başkanı Naci Bostancı, konuyla ilgili MHP ile beraber çalışma yürüttüklerini açıkladı.

 
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başka partilere milletvekili transferinin önüne geçilmesi için düzenleme yapılması gerektiğini açıklamasının ardından AK Parti'den açıklama geldi.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Halkın tayin mv.lerinin temsil ettiği siyasi iradenin çeşitli oyunlarla ahlaka, demokrasiye aykırı şekilde değiştirilmesine, pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile birlikte yürütmekteyiz. Tekemmül ettiğinde diğer partiler ve kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'ya konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Bizim bu konularda bir hazırlığımız yok…” demişti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums