Sevda Noyanın sözleri RTÜK gündemine getirilmedi

Sevda Noyanın sözleri RTÜK gündemine getirilmedi
15.05.2020 - 08:05
1158

 RTÜK üyesi İlhan Taşcı, Sevda Noyan'ın skandal sözlerinin gündeme alınıp alınmayacağı ile ilgili kararın verileceği RTÜK toplantısı hakkında açıklama yaptı. Twitter'dan paylaşım yapan Taşçı '"Cebimde listem hazır. Ailemiz en az 50 kişiyi götürür"diyen Sevda Noyan'ın katıldığı program, Üst Kurul gündemine getirilmedi ve görüşülmedi' dedi.

 Haftalık olağan toplantısını gerçekleştirmesi beklenen ve bu toplantıda Sevda Noyan'ın skandal sözlerinin gündeme alınıp alınmayacağı ile ilgili kararın verileceği RTÜK'le ilgili yeni gelişme yaşandı.

Sevda Noyan'ın sözlerinin gündeme alınıp alınmayacağı ile ilgili açıklama yapan RTÜK üyesi İlhan Taşcı, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin "mazeret" bildirerek bugünkü olağan Üst Kurul toplantısına katılmadı. "Cebimde listem hazır. Ailemiz en az 50 kişiyi götürür" diyen Sevda Noyan’ın katıldığı program, Üst Kurul gündemine getirilmedi ve görüşülmedi" ifadelerini kullandı.

Taşcı, Ülke TV'de Esra Elönü'nün 'Arafta Sorular' programına konuk olan Sevda Noyan'ın skandal sözleri için RTÜK'e başvuru yapmış ve söz konusu yayının Üst Kurul gündemine alınmasını istemişti. Taşcı'nın başvurusunu işleme alıp alınmayacağı bugünkü toplantıda netleşecekti.

NE OLMUŞTU?

Ülke TV'de Esra Elönü’nün sunduğu 'Arafta Sorular' programına katılan Sevda Noyan, canlı yayında içinde komşularının da bulunduğu ölüm listesi açıklamıştı.

Skandal sözlere imza atan Noyan şunları kaydetmişti: "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır."

Programın sunucusu Esra Elönü ise Noyan'ın sözleri üzerine "Ayaka z kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" diyerek cevap vermişti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums