HDP’den Yeni Şafakın Kars Belediyesi haberine tekzip

HDP’den Yeni Şafakın Kars Belediyesi haberine tekzip
1.05.2020 - 08:08
773

 Halkların Demokratik Partisi (HDP) Basın Bürosu, Yeni Şafak Gazetesi’nin bugün yayımlanan “Kars Belediyesi’nde tuhaf işler: HDP’li belediye PKK’ya böyle para aktarıyor” başlıklı haberine ilişkin tekzip yayımladı.

Tekziple ilgili, “Yeni Şafak’ın haber kisvesi altındaki yalanlarına tekzip” başlığıyla yayımlanan açıklamada, “Yeni Şafak Gazetesi haberindeki iddiaların tümü asılsızdır. Yeni Şafak, gerçeğin alenen çarpıtıldığı bir karalama operasyonunun öncülüğünü, iktidarın kalemşörlüğünü yapmıştır. Koronavirüs salgını sürecinde iktidarın ayrımcı ve beceriksiz süreç yönetimi sonucu mağduriyet yaşayan yurttaşlarla dayanışmanın önünü açmak amacıyla başlattığımız Kardeş Aile Kampanyası’nı açıkça hedef almıştır” denildi.

Açıklamada, Kars Belediyesi Eşbaşkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen öncülüğünde Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Kars’ta da yürütülen Kardeş Aile Kampanyası sonucunda işsiz bırakılan, geçinemeyen ailelerle dayanışma sağlandığı vurgulandı.

‘İLK GÜNDEN BUGÜNE ÖNCÜ ADIMLAR’

Açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı: “Kars Belediyemiz, virüsle mücadele konusunda da ilk günden bugüne öncü adımlar atmıştır. Belediye bünyesinde bir kriz masası oluşturulmuş, sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa çalışmalar yürütülmüştür. Halk sağlığını korumaya yönelik dezenfekte işlemleri ilk günden bu yana aralıksız sürdürülmüştür. İhtiyaç sahibi ailelere hijyen malzemeleri dağıtılmış, çok dilli afiş çalışması yapılmış, belediyenin ekilmeyen tarım arazileri ekilmiş, çiftçilere tohum desteği sağlamak üzere çalışmalar başlatılmıştır. 65 yaş üstü yurttaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanması için seferber olunmuştur.

İKTİDARI RAHATSIZ EDEN ÇALIŞMALAR

İşte iktidarı rahatsız eden, tüm Türkiye halklarının büyük bir ilgiyle katılım gösterdiği Kardeş Aile Kampanyamız ve Kars Belediyemizin bu özverili çalışmalarıdır. Halkların Demokratik Partisi ve temsilcileri aleyhine yayın yapmak adına gazetecilik meslek etiğini ve onurunu hiçe sayan Yeni Şafak Gazetesi, bir kez daha haber kisvesi altında yeni yalanları dolaşıma sokmuştur. İktidara hizmet amacıyla yapılan bu kasıtlı ve manipülatif yayımı yapan Yeni Şafak Gazetesi’ni en sert şekilde kınıyoruz." (MA)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums