Yasak gelince sabah kurulacak pazarı gece yarısı yağmaladılar

Yasak gelince sabah kurulacak pazarı gece yarısı yağmaladılar
11.04.2020 - 09:19
1077

  Koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta 48 saat sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi vatandaşları sokağa döktü. Bursa'da yarın kurulacak pazar yerine akın eden vatandaşlar, esnafının akşamdan hazırlık yaptığı tezgahları adeta yağmaladı.

 İçişleri Bakanlığının 31 ilde ilan ettiği sokağa çıkma yasağının ardından bu illerde yaşayanlar sokaklara döküldü. Fırınlar ve market önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde her cumartesi açılan pazara vatandaşlar yasağın ardından gece akın etti. Pazarcı esnafının yarın için hazırlık yaptığı tezgahlar birden vatandaşlarla doldu.

Gürsu Belediyesi görevlileri ise hoparlörden sosyal mesafeye uyulması yönünde sık sık duyuru yaptı.

TEZGAHLARI YAĞMALADILAR

Yıldırım ilçesinde yarın açılacak Yavuzselim Pazar Yeri gece yarısı açılınca vatandaşlar oraya akın etti.

Pazarcı esnafı yarın sabah kurulacak pazar için araçlarını ve ürünlerini getirmişti. İçişleri Bakanlığı'nın kararı açıklanınca pazarcı esnafı gece yarısı tezgahlarını açtı. Vatandaşlar da 48 saat boyunca ihtiyaçları olacak sebze ve meyveleri pazarcı esnafından temin etti.

Bu esnada vatandaşlarla pazarcıların sosyal mesafe ile maske uygulamasına dikkat etmediği dikkat çekti.

2 saatte meyve sebzeler tükenirken, pazarcılar da gecenin geç saatlerinde tezgahlarını toplayarak evlerinin yolunu tuttu.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums