Asuman’a bu kartı kim verdi?

  • 25.03.2017 00:00

  Çoşkuları, eline iyi kağıt geçtiğinde sevinçten kuyruğunu sallayan o fıkradaki poker oynayan köpeğin halini çağrıştırıyordu.


Belli ki bizim bilmediğimiz bir kart (bir mesaj) ellerine geçmişti.

Tahminlerimiz elbette vardı ama ne olduğunu tastamam bilmiyorduk.

Bizim bildiğimiz; kız öğrencilere tacizden üniversiteden uzaklaştırılan o halim selim görünümlü Fetullahçı profesör bile, “Şimdi albay olmak isterdim…” diyecek kadar coşmuştu.

Sadece o değil FETÖ'cülerin alayı bu hisli-duygulara gark olmuştu.

Kocakarı yaşındaki “Siyasal Fetullahçı” bir kadın yazar da canlı yayında coşkusunu bastıramamış, “yine yeşillendi fındık dalları” türküsünü çığırmaya başlamıştı.

Adnan Menderes'in akıbetini hatırlatarak Erdoğan'ı tehdit eden liberal maskeli çakallar da “iç savaşın kanlı cehenneminden geçmeden işlerin düzelmeyeceğini” dile getiriyorlardı.

Savcılar ve hakimler marangozdan direktif alıyor, memleketteki tüm Taha Akyol'lar da, bunu bize “hukukun üstünlüğü” diye yedirmeye çalışıyorlardı.

CHP'nin Müdürü, Aydın Doğan'ın medyası ve Sözcü gazetesimatine-suare Erdoğan'a “diktatör” diyorlardı.

İşin garip tarafı…

AKP'li fırıldaklar da “diktatör” demeye başlamışlardı. (Daha önce şerh düşmüştüm, yineleyeyim: AKP'li olmak, Dumanlı Ekrem'lerin 2002'den 2011'e kadar olduğudur. AK Partili olmak ise AK Parti'yi ruhundan yani Erdoğan'dan kopartmak isteyenlere karşı durmaktır.)

Biz de arkadaşlarla aramızda, “Bunlar bir şey bekliyorlar ama ne?” yollu konuşuyorduk.

Çok geçmedi, 15 Temmuz akşamı neyi bekledikleri ortaya çıktı.

Şükür ki şükür bu aziz millet, Başkumandan Erdoğan'ın, “Ölümüne… ölümüne…” çağrısı üzerine çıplak elleriyle tankların önünde durdu.

Malumunuz, binlerce yaralı ve 249 şehit verilse de FETÖ'nün hayasız işgaline geçit verilmedi.

Hülasa, umduklarına nail olamadılar.

Bir kısmı, “Biz bunları böyle bilmiyorduk, hizmet hareketi sanmıştık, yoksa hiç aralarında bulunmaz, gazetelerinde yazmazdık…” dediler.

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013 kumpasıyla ürettiği malzemeleri Atatürkçülere pazarlamakla görevli kripto Sözcü gazetesi bile FETÖ karşıtlığına soyundu.

FETÖ darbesine bir müddet “tiyatro” diyen Aydın Doğan'ın adamları bile çok geçmeden bundan vazgeçti.

“AKP'li fırıldak” kardeşlerimiz de kendilerini toparladılar. Haklarını teslim edelim; o dönemde altına imzamızı atacağımız yazılar yazdılar. Hatta, “Üst akıl” kavramlaştırmasıyla dalga geçmeye ara verdiler.

Lakin bugünlerde kripto Sözcü'süne kadar hepsi birden 15 Temmuz öncesine döndüler.

Coşkuları da görülmeye değer.

Hollanda'nın atlı itli saldırısına “tiyatro/ mizansen” demeye getirecek kadar tozuttular.

Asuman da öyle kıpır kıpır ki, sormayın gitsin.

Bunların eline yine bir kart mı geçti, nedir?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums