HDP, Sakarya’da işi sıkı tutuyor

HDP Sakarya milletvekili adayları, parti yöneticileri ile birlikte Sakarya’nın Karapürçek ilçesi Yazılı Gürgen mahallesinde bugün seçim çalışması yaptı.

 HDP, Sakarya’da işi sıkı tutuyor
17.05.2015 - 18:57
7176

 

7 Haziran seçimlerinde yüzde onluk seçim barajını geçmek için yoğun bir çalışma yürüten HDP parti örgütleri, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sakarya il merkezi başta olmak üzere içlerde  seçim büroları açarak çalışmalara devam eden HDP Sakarya milletvekili adayları, parti yöneticileri ile birlikte  Sakarya’nın  Karapürçek ilçesi Yazılıgürgen mahallesinde bugün seçim çalışması yaptı. Konvoy eşliğinde şehir turu atan HDP konvoyu, daha sonra Yazılıgürgen mahallesinde bulunun HDP seçim bürosuna giderek mahale sakinleriyle bir araya geldiler.

 Sakarya milletvekili adayları ile  HDP Sakarya İl Örgütü yöneticilerinin de katıldığı mahalle çalışmasında, ,işsizliğe, yoksulluğa, kadın cinayetlerine, kadın emeğini sömürüsüne karşı HDP etrafında kenetlenme çağrısında bulundular. HDP gönüllüsü  gençler  ise, ev ev dolaşarak HDP seçim broşürleri dağıtarak vatandaşlaradan 7 Haziran'da HDP'ye oy vermelerini istediler.

Yazılıgürgen mahallesinde yapılan seçim çalışması ve konuşmaların ardından çekilen halaylarla çalışma son buldu.

HDP heyeti Karapürçek'te yaptığı seçimçalışmasının ardından Sakarya'nın Arifiye ilçesine geçerek seçim çalışmalarına burada devem etti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums