GÜNEŞ, TEMİZ HAVA VE YÜRÜMEK İSTİYORUZ…YASAK KALKSIN…

  • 20.04.2020 00:00

 65 üstü olan yaşlılar için sokağa çıkma yasağı, korona19 virüsünün kuluçka süresi olan 14 günü çoktan aştığı, 25 günü bulduğu halde yasak hâlâ sürüyor.

Şu anda virüs testinin en kesin göstergesi olan karantinadan temiz olarak çıkmış durumdayız, en temiz biziz.

Fakat bu yasak sürdüğü durumda güneşsizlikten, oksijen azlığından ve hareketsizlikten dolayı bağışıklık sistemimiz bozulacaktır, buna bir de stresi ekleyin. Bağışıklık sistemimizin bozulması yalnızca korona virüsü için bir risk değil, zaten pek çok yaşlıda doğal olarak oluşan tansiyon, kalp ve damar hastalığı gibi bir dizi hastalıkları tetikleyecek, varolanları ağırlaştıracak ve sonuçta hastanelerin acil servislerinde yeni bir yığılma olacak, korona ile savaşan fedakâr doktor ve sağlıkçılarımıza yük olacağız. Böylece karantinaya alınmamız da boşuna olacaktır.

Hiçbir mantığı olmayan ve adaletsiz bir uygulama olan bu yasak kalkmalıdır. Eğer sokağa çıkma yasağı zorunluysa herkese eşit uygulanmalıdır.

Ek olarak, 18 altı yaş grubuna yani çocuklarımıza, torunlarımıza uygulanan, hiçbir mantığı olmayan bu saçma yasak da kalkmalıdır. Bu yasağın aileler içinde stresi daha da artırdığının farkında mısınız ? Enerji dolu bu çocuklar evlerde duvarlara tırmanacaklar neredeyse. Bu durumun aile içi gerginlikler, huzursuzluklar yaratmasının yanı sıra çocuğa karşı şiddeti de artıracaktır.

İşçilere, çalışanlara ücretli izin vermeyip, onları salgınla baş başa bırakıp yaşlıları ve çocukları evlere hapsetmenin tek bir anlamı olabilir: İnsan değil ekonomi, insan değil para önceliklidir!

Bu mantığı kabul etmiyoruz.

Herkesten çok yaşlıların ve çocukların güneşe, temiz havaya ve yürümeye ihtiyacı var.

GÜNEŞ, TEMİZ HAVA VE YÜRÜMEK İSTİYORUZ… YASAK KALKSIN…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums