KEŞKE ÇIRAK KALAYDIN BE USTA

  • 18.03.2019 00:00

 Haydi gelin ustanın çıraklık döneminde söyledikleri ile ustalık döneminde ne söylediklerinin bir kronolojisini yapalım.

-Çıraklık döneminde,bir ülke de bir kişi özgür değilse o toplum özgür değil diyordu..

-Ustalık döneminde,kendine muhalif olan toplumun yarısına  vatan haini,terörist,dış güçlerin uşağı,darbeciler diye iftiralar atıyor,hakaret ediyor, kendine oy vermeyenleri iç düşman ilan ediyor.

-Çıraklık döneminde,Avrupa Birliği(AB) bizim olmazsa olamazımız diyordu,bir günde üç AB ülkesini dolaşıyor Türkiye’nin AB üyesi  olmasını istiyordu.

-Ustalık döneminde,şimdi AB bizi bölmek istiyor diye avazı çıktığı kadar meydanlarda bağırıyor.

-Çıraklık döneminde AİHM kararları Türkiye’de ki yasaların üstünde diyor, bunu herkes bilmeli diye üstüne basa basa söylüyordu..

-Ustalık döneminde,AİHM kararları bizi bağlamaz diyor, AİHM kararlarını yok hükmünde sayıyor.

-Çıraklık döneminde üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğü olacak diyordu..

-Ustalık döneminde,Anayasa Mahkemesinin(AYM) aldığı ve kendisinin  beğenmediği kararları tanımıyorum,saygı da duymuyorum diye karşı çıkıyor uygulattırmıyor..Beğenmediği AYM’nin kararlarına yerel mahkemeler uymak zorunda değil ve direnme hakkı var diyor..Ustanın hukuk danışmanları daha da iler gidiyor; AYM yerel mahkemeleri boğuyor diye açıklamalar yaparken;Cumhuriyet Savcıları da ustanın tutuklu yargılananların ceza alması için bizi Anayasa Mahkemesi üstünden etkilemeye çalışıyorlar diyerek, gazetecilere açıklama da bulunuyor.Usta sonunda yargıyı kendine bağlayarak yargıya olan  güven yüzde 70’lere düşmüş durumda.

-Çıraklık döneminde her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyordu bireyin özgürlüğünden,azınlık haklarından bahsediyor, çoğulculuk kavramına işaret ediyordu.

 -Ustalık döneminde, tek millet demeye başladı ve  Devlet Bahçeli’nin korosuna katıldı.

-Çıraklık döneminde vatandaş devletin değil,devlet vatandaşın hizmetkarı olacak diyordu..

-Ustalık döneminde biz bu devleti sokakta bulmadık demeye başladı.

-Çıraklık döneminde devlet vatandaşına format atmamalı diyordu..

-Ustalık döneminde,bizim neslimizi bozdular dindar ve kindar nesil yetiştireceğiz demeye başladı.

-Çıraklık döneminde,Devlet vatandaşın kılık kıyafeti ile uğraşmamalı diyordu..

-Ustalık döneminde,Dolmabahçe ofisimden bakıyorum Kadıköy vapurunda inen kadınların kıyafetinden rahatsız oluyor, demeye başladı..

-Çıraklık döneminde zinayı suç olmaktan çıkartmıştı..

-Ustalık döneminde üniversiteli genç kız ve erkeklerin aynı  evde kalmasına, bizim inancımızda ve kültürümüzde bu ahlaksızlık diye namus bekçiliği yapmaya başladı.

-Çıraklık döneminde, parmağındaki evlilik yüzüğün çıkartıp benim sermayem bu; eğer bir gün zengin olursam bilin ki Recep Tayyip Erdoğan haram yemiştir diyordu.

-Ustalık döneminde dolar milyarderi oldu,zenginliğini de aile gıda şirketlerinden geldiğini söyledi.

-Çıraklık döneminde bizim inancımızda komşusu aç iken tok yatan bizde değil diyor,daha da ileri giderek biz üç beş hurma ile açlığını bastıran Muhammedin ümmetleriyiz diyordu.

-Ustalık döneminde başta ailesini,eşinin dostunu  zengin etmekle başlayıp, kendi zenginini ve medyasını yarattı.

-Çıraklık döneminde devlette savurganlığa ve saltanata son vereceğiz diyordu.

-Ustalık döneminde kendine saraylar,köşkler  yaptı,300 makam aracı 12 uçak aldı,çıraklık döneminde söyledikleri hatırlatınca da itibarın tasarrufu olmaz diye savunmaya geçti.

-Çıraklık döneminde 2005 yılında Diyarbakır meydanında Kürt sorunu benim de sorun diyor; bu sorunu çözmek için, baldıran zehiri içtim diye iddialı konuşma yapıyordu..

Kürt sorununu için başlattığı diyaloga Analar Ağlamasın adını verirken;karşı çıkanları da kandan  beslenen vampirler ve nekrofilli diye suçluyordu..

Çözüm sürecini başlatıp direk PKK’lılarla diyalog kuruyor,2005 yılında  Diyarbakır’da  Newroz kutlamaları için  meydana toplanmış 2 milyon kitleye PKK lideri Abdullah Öcalan’ın Kürtçe ve Türkçe mektubunu okuturken;TRT kabalalarından da  canlı bu mektubu yayınlatıyordu..

Dahası Habur’da Gerilla kıyafetli PKK’lılar yöre halkı tarafından on binlerce kalabalık tarafından  davullu zurnalı karşılanıyor, PKK’lıların tutuklanmaması için sınıra Çadır Mahkemesi kuruyor,bu karşılamaları muhteşem diye övgüye değer buluyordu..Dolmabahçe mutabakatında Abdullah Öcalan’la  anlaşmaya vardığı 12 maddelik metini, hükümetinden ve HDP’ li milletvekillerinden oluşan bir heyetle  imzalayarak kamuoyuna ilan ediyordu.

-Ustalık  döneminde Kürt sorunu yok Kürt kardeşlerimin sorunu var,terör sorunu var  demeye başladı.

-Çıraklık döneminde milli iradenin dışında hiç bir gücü tanımıyor,seçimle gelen seçimle gider diyordu..

-Ustalık döneminde Kürtlerin milli iradesini yok saymaya başladı ve Kürtlerin seçtiği parti de etkili olan milletvekillerini ve 95 Belediye başkanlarını tutuklatarak cezaevlerine gönderdi.Kendi partisinden İstanbul ve Ankara Belediye başkanlarını görevlerinden istifa ettirdi ama, gerekçesini kamuoyuna açıklamadı.

-Çıraklık döneminde benim iktidarımda alım gücü düşen bana oy vermesin diyordu..

-Ustalık döneminde,Cumhuriyet tarihini en pahalı gıda enflasyonunu yaşatırken,domates,patates ve soğan kuyruğuna girenleri varlıklı insanlar olarak tanımladı.. Ekonomiyi konuşmaz oldu,meyve ve sebze satan pazarcıları,hal komisyoncularını terörist ilan etti.İktidarında topluma tarihin   en büyük işsizlik ve gelir dağılımı adaletsizliğini yaşattı .

-Çıraklık döneminde,üç “Y” diye tanımladığı ‘Yoksulluk,Yolsuzluk ve Yasakları’ ortadan kaldıracağım diyordu.

-Ustalık döneminde üç “Y” yi savunur oldu,muhalif olan gazeteci ya tutukladı ya işten attırdı,Tv kanallarını kapattı,Yazar,sanatçı ve akademisyenleri kamusal haklardan mahrum etmekle kalmadı,çoğunu hapse attırdı.

-Çıraklık döneminde İstanbul’a üçüncü Boğaz köprüsünü yapmak cinayettir diyordu..

-Ustalık döneminde bu cinayeti kendisi işledi.

-Çıraklık döneminde ülkenin sorununu çözemeyen beceriksiz siyasetçiler  gibi, sorunu dış güçlerde arayanlardan olmayacağım diyordu.

-Ustalık döneminde  17 yıllık iktidarındaki tüm başarısızlıklarını ve ekonomideki krizi dış güçlere bağlayarak, bana ekonomi üzerinden operasyon çekiyorlar,ülkemin Beka sorunu var demeye başladı.

Nereden nereye be usta.

Keşke çırak olarak kalsaydın ve karizmayı da çizdirmeseydin.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums