SİLKELE SELOCAN DÜŞECEKLER

  • 14.04.2015 00:00

  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  7 Haziran’da yapılacak Genel seçimlere giderken; HDP’ye  Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’a yüklendiğinde bu öfke ve kinin nedeni;AKP’nin oyları düşüyor HDP barajı aştığının işaretidir.

Bunu nereden çıkartıyorsunuz diye sorarsanız;başta AKP hükümetinin Başbakan Yardımcısı Erdoğan’ın karizmasını çizen hükümet sözcüsü Bülent Arınç;HDP’nin oyları yüzde 11 ile 12 arasında çıkıyor diye açıklamalar yaptı.

Peki Arınç HDP’nin oylarının yükseldiğini  nereden biliyor;AKP hükümetinin yaptırdığı kamuoyu şirketlerinin  saha araştırmalarından gelen  rakamlarndan biliyor,bu rakamlar Erdoğan’a da gidiyor.

Şimdi anladınız mı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın neden HDP’ye ve Selocan’a saldırdığını ve milliyetçiliğe soyunduğunu?

Neden Dolmabahçe bildirisine karşı çıktığını izleme kurulundan haberim yok,diye demagoji yaptığını şimdi daha iyi anlaşılmıyor mu?

AKP,Erdoğan ve Havuz medyasının üçlü saldırısındaki hedef HDP’den daha etkili olan, kamuoyunda imajı, üslubu,sempatikliği,düşündürerek güldüren esprileri ve söylemi Selocanı, HDP barajı aşar olağanüstü bir şey olmaz ise, uzun yıllar bu ülkenin geleceğinde ve kaderinde  rol oynayacak bir liderlik profili çiziyor.

Şuanda gerek parlamentodaki partiler gerekse seçime girecek partilerin hiç biri HDP ve Selocan kadar ne söylediğini ve ne yapacağını ekonomi politikalarını ayrı tutarak söylüyoruz,bilen parti ve lider yok gibi..

Demokrasiyi,Barışı  ve Laikliği ilkesel olarak bir arada dile getiren ve savunan  HDP ve Selocan dışında kimse bir şey söylemiyor.

Şiddet ve terör salmalıyla HDP’nin önü kesilmeye çalışılıyor, son Çağlayan Adliyesinde savcı katliamı ve bir kısım terör eylemleri bunun işaretlerini veriyor,derin devlet PKK çatışmanın içine çekerek HDP parlamento dışı bırakma çabası içinde oldukları gayreti içindeler,buna demokrasi güçleri müsaade etmemeli ve Selocanı yalnız bırakmamalıyız.

Selocan,seni gömmeye çalışıyorlar ama bu toprakların özgürlük ve demokrasi mücadelesi verenlerin tohumu olduğunu unutuyorlar.

Selocan yıllar sonra  bu toprakların ve kadim halkların umudu oldun,dileriz umudu boşa çıkarmazsın, muhalefette söylediğini iktidarda da yaparsın.

Selocan,senin esprin bile tek adamın etrafında yalakalık yapanları ürkütüyor,onlar çalsınlar dünyalıklarını yapsınlar,sen bize saz çalmaya devam et.

Selocan,onlardan,ırk,mezhep,devlet,bayrak,toprak diye dursunlar,sen bu ülkenin bütün renklerine  hitap et ve onları kucakla,çoğulculuğu,temel hak ve özgürlükleri anlat bize namelerinden.

 Selocan, sen barış,demokrasi ve Laiklik dedikçe;Erdoğan ve taraftarları  daha çok yasaklara baş vurup savunuyorlar. İç güvenlik paketi de kurtaramayacak onları, yasaklara baş vurmayan diktatör var mı?

Selocan sen evrensel hukuku, yargı  bağımsızlığını  ve tarafsızlığını, yargı kararlarının uygulanmasını;evrensel Laikliğin hayata geçmesini, devletin dini olmaz dedikçe ;Diyanet İşler Başkanlığının kaldırılmasını gündemde tuttukça;din tüccarlığı yapan siyasetçiler cesaret edip karşına çıkamayacaklar; sen devlet nötr olacak ve herkese eşit mesafede duracak dedikçe, yolunu kesemeyecekler.

İngilizlerin ünlü futbol takımı Liverpool taraftarlarının sloganıyla yazıyı bağlayalım.

Bastır Selocan.

Asla Yalnız Yürümeyeceksin

Bir hatırlatma: Bu yazıyı bitirdiğimde, Televizyonlar  Ağrı’da PKK ile silahlı kuvvetler arasında çatışma haberleri  veriyordu.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums