Bazı söylemler hem yarını hem de gerçeği anlatıyor

  • 15.04.2019 00:00

  Siyasetin hafif karmaşık görüntü verdiği zamanlarda vatandaşlar "Bundan sonra ne olabilir" sorusuna cevap ararlar. Yerel seçimler sonrasında İstanbul'da ortaya çıkan kararsızlık, siyasette bir karmaşık durum olduğu izlenimini veriyor. Bu nedenle "Bundan sonra ne olabilir" sorusuna cevap olacak bazı açıklamaları hatırlatacağım...


İstanbul'da yeni seçim
- Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Olağanüstü itiraz hakkımızı kullanarakİstanbul seçimlerinin yenilmesini isteyeceğiz.
Hazırlıklarımızı büyük oranda tamamladık.
Çok kısa bir zamanda dilekçe ve eklerini YSK'ye teslim edeceğiz" dedi.
Demek ki bundan sonra olabilecek şeylerden biri de İstanbul'da yapılacak bir seçimdir. Bu seçimin Haziran başında yapılması beklenilebilir.

Bahçeli açık konuştu
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçında bazı taraftarların "mazbatayı ver" sloganına ilişkin, "Mazbatayı stadyuma taşımak, taraflar arasındakirekabeti siyasi düşmanlığa dönüştürmek için ekilen bir tohumdur. Çok yanlıştır. Bundanbelediye başkanı olmaz." dedi.
Türkiye'deki iktidar çoğunluğunun kilit partisi MHP'nin Genel Başkanı Bahçeli'nin İmamoğlu hakkında böyle düşünmesi hafife alınamaz. Kısacası İmamoğlu'nun bundan sonrası zorluklarla dolu olacaktır.

Perinçek: Erdoğan'sız olmaz
-Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Tayyip Erdoğan'sız bir hükümet kurmaya kalktığınızda o hükümet FETÖ, PKK, CHP, İYİ Parti hükümeti olur. Onlar da Türkiye'yi yangın yerine çevirir, 3 ay yönetemez." dedi.
Perinçek, "HDP, PKK, FETÖ haindir, düşmandır, Amerika'nın kuvvetleridir. Bırakalım onlara iktidar olanaklarını sağlamayı onlara hapishaneden başka hiç bir imkan ve yer veremeyiz. Onlara hapishane var." dedi.
 bile ideolojik açıdan tam karşıtı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hakkını teslim ettiğine göre, Türkiye gerçeği budur.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums