ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

  • 18.03.2019 00:00

 Yerel seçimlere yaklaştıkça heyacan gittikçe artmakta. Millet İttifakı biz HDP’yle ittifak yapmadık derken, HDP’nin üst yöneticileri kamuoyuna ittifak yapıldığını hatta belediye meclislerinde kaç üyelik aldıklarını, bu nedenle büyük şehirlerde aday göstermediklerini, ‘AKP-MHP’ iktidarını batıda yıkacaklarını, ‘Kürdistan’da’ kazanacaklarını söylerken ne CHP, ne de İP’den tek kelime açıklama yapılmadı. Buna karşılık Kılıçdaroğlu; ‘Teröristlerin Allah belasını versin’ diyerek sözde teröre karşı olduğunu açıklıyor. 2015 hendek-çukur olaylarında teröristlere arkadaşlar diyen sanki kendisi değilmiş gibi. Hendek ilçesi Kent Konseyi bu olaylarda ilçelerinin isimlerinin geçmesinden dolayı rahatsızız derken, Ana Muhalefet liderinin hiç rahatsız olmamasını nasıl açıklayabiliriz.

    Aynı ittifakın Ankara Belediye Başkan Aday’ının sahte çekle ilgili mahkeme kararı olmasına rağmen aday gösterilmesine ne dersiniz? Ağızlarından hak, hukuk, adalet kavramlarını düşürmeyenler açık açık bu konuda ceza almış kişiyi Ankara’nın başına getirmeye kalkıyorlar. Bu nasıl bir akıl, bu nasıl bir politika, akıl tutulması demek ki böyle oluyor. CHP parti meclisindeki 12 kişi açıkça karşı çıkmışlardı, demek ki bir bildikleri varmış. Mansur Yavaş efendi o kadar pişkin ki bakın açıklamasında kendisini nasıl ele veriyor. Gazeteciler soruyor; ‘ Madem avukat olarak alacağınızı sözleşmede neden belirtmediniz’? Mansur Yavaş cevaplıyor; ‘ Sözleşmede belirtmemizin nedeni vergi vermemek için’ diyor. Sözde batı demokrasilerini örnek aldığını söyleyenlere bir çift sözüm var. Bırakın 300.Bin TL vergi kaçırmayı 3 kuruş vergi kaçırdığı tesbit edilen kişiler, cezaevinden kurtulamadıkları gibi hiçbir seçimde de aday olamazlar, aday da yapmazlar.

                           SULTANIM ZANNETTİM

        Padişah saraydaki dalkavukla eğlenirken bir gün, öyle bir hareket yap ki; özrün kabahatinden büyük olsun demiş. Dalkavuk günlerce düşünmüş taşınmış en sonunda bir gün padişah merdivenlerden çıkarken dalkavuk padişahın poposuna bir şaplak indirmiş. Aniden arkasına dönen padişah kıpkırmızı suratla kim ola bu küstah, ahlaksız diye kükrerken, dalkavuk başını öne eğmiş, affedersiniz padişahım sizi sultanım zannettim demiş. Dalkavuk paçayı kurtarmış ama yıllarca olaylar anlatılırken milad olarak, padişahın şaplağı yediği günden evvel, günden sonra diye menkıbeler anlatılıp durmuş. O hesap Mansur efendinin yaptığı da aynen buna uymakta. Artık düşünün şaplağı kimin yediğini. Sağlıcakla Kalın.

     

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums