HAFTANIN PANORAMASI!

  • 10.10.2018 00:00

 Uzun zamandır şehit haberleri gelmiyor diye sevinirken Batman’da PKK’lı teröristlerin yola döşediği EYP bombasının patlatılmasıyla 8 askerimizin şehit edilmesi başta aileleri olmak üzere ocaklarımıza ateş düştü..Askerlerimize rahmet, ailelerine sabırlar ve metanet diliyorum. Ülkemin de başı sağolsun. Olaydan sonra medyayı taradığımda bir partinin bu konuda yazılı ve sözlü tepkisine rastlamadım. Ana muhalefet partisinin milletvekillerinin de PKK’nın adını anmadan muğlak ifadelerle kınamaları yer alıyordu. Adamların gönül ittifakımız var dedikleri insanları üzmek istememeleri doğal değil mi?. Yerel seçimler yaklaşırken PKK ve HDP konusunda bazı kesimlerin açık ve net tutum almaları bekleniyor. Sözde; emperyalizme karşıyım diyenler ABD ve Batı’nın desteklediği PKK ve onun sivil uzantılarıyla yan yana durmalarını nasıl izah edecekler, anlayan varsa beri gelsin. Koyun diye aşağıladığınız bu halk size bunun hesabını yerel seçimlerde soracaktır.

                        McKİNSEY’e ne oldu?

     Türkiye ekonomisini denetleme ve yol gösterme amacıyla ABD’li şirketle anlaşan hükümete her kanaldan saldırı gelmeye başlandı. Radikal İslam’ından tutunda, yıllarca AK Parti’yi desteklemiş kesimlerden geldiği gibi, muhalefet cephesi de durur mu yangına körükle gittiler. Geçen yazımda bu anlaşmayı doğru bulmuştum, bazılarının dediği gibi ülkenin kozmik odası teslim edilmiyordu. Arka planda neler yaşandı, bizim bilecek halimiz yok. Politikacı verdiği kararla partisine oy kaybettiriyorsa o kararından geri adım atmasını bilirse başarılı olur.Sayın Erdoğan bunu  yaparken de halkın temayülüne bakarak karar veriyor. Umarım verdiği kararın yararını görürüz.

     Bu haftanın en ateşli tartışması kimin daha çok ABD yanlısı olma üzerineydi. Ne demiş atalarımız; evin camdan yapılı ise başkasının evine taş atma. CHP yöneticileri McKİNSEY kararından sonra Erdoğan’ı ABD’li şirketle anlaşması üzerinden kıyasıya eleştirirken CHP’nin de ABD’yle ilişkilerini gösteren fotoğraflarını yayınlaması ortalığı epey hareketlendirdi.

    Pazartesi gecesi bir TV kanalında İzmir Belediye Başkanı sayın Kocaoğlu partisi için bakın neler dedi. ‘CHP halkın umudu olamıyor, çünkü kendisine has bir ekonomi proğramı ortaya çıkarıp halkın güvenini kazanamıyor. Ne Kılıçdaroğlu, ne de İnce bu değişimi sağlayacak yapıda değil’. İşte asıl mesele bu, CHP köklü bir değişim yaşamadan umut haline gelemez. O nedenle kısır çekişmeler, negatif yaklaşımlarla gerilimi hızlandırıyor. CHP PKK,HDP, FETÖ ve ABD konusunda net tavrını göstermek zorunda, yoksa her söylediği buza yazılan yazıdan öteye gitmeyecektir.

   Bu arada Suudi konsolosluğunun verdiği randevuya giden gazeteci Kaşıkçı hakkında şu ana kadar net bir bilgi yoktu.Arkadaşları öldürüldüğü iddiasındalar. ABD’ye karşı boynunu büküp el pençe divan dururken, ülkesinin insanlarını katleden krala söylenecek ne olur siz söyleyin.

         AKÇAKOCA PALAMUT TURNUVASI

Türkiye Briç Federasyonu ve Akçakoca Belediyesi tarafından organize edilen X11. Akçakoca Palamut Turnuvası 6-7 Ekim tarihlerinde yapıldı. Artık geleneksel hale gelen turnuvaya Briç Federasyon Başkanı Nafiz Zorlu; Avrupa ve Dünya Briç şampiyonası ülkemizde yapılacağının müjdesini verdi. Akçakoca Belediye Başkanı  sayın Cüneyt Yemenici’de; Palamut Turnuvası’na belediye olarak her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz dedi. Turnuvada 85 masada 340 katılımcı yarıştı. Düzce’yi de 3 masada temsil edebildik, Akçakoca Briç kulubü yöneticilerine başta Ümit arkadaş olmak üzere teşekkür ediyoruz. Briç oyunu uluslar arası yapılan bir spor olarak kabul edildiği için, federasyonumuz, T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı bir kuruluştur.Bu nedenle gözlerim Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yöneticilerini göremedim. Kalın Sağlıcakla.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums