TRUMP’IN ASKERLERİYİZ!

  • 15.08.2018 00:00

  Yazının başlığını okur okumaz bir tuhaf olanlarınız olmuştur.Biraz soğuk su dökülür gibi mi oldu.Yazıya devam ettikçe bunun ne kadar doğru tesbit olduğunu göreceksiniz. Yıllarca bağımsızlık, Kuvay-ı Milliye, Ulusal Kurtuluş Savaşımız gibi toplumun hemen hemen tamamına yakınının kabul ettiği kavramları tekellerine alan bazı çevreler, nedense bu günlerde bu kavramları kullanmaz oldular. Hatta sorunlara çare bulamadıkları zaman; kendi güçsüzlüklerini gizlemek için nerede olursa olsun, yerli yersiz ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganıyla yeri göğü inletirlerdi. Heyhat! Bakıyorum, bu çevrelerin en babayiğitlerinin twitlerine, şaşırmamak elde değil.

     Biraz geriye dönüp baktığımda CB adaylarından sayın İnce Düzce mitinginde bakın ne diyor; ‘CB olayım bir günde dolar düşmezse ben ne olayım’. Başka bir yerde ise; ‘Erdoğan CB olursa dolar 8-10 liraya kadar yükselecek, herkes yoksullaşacak’ diyor.Ayrıca seçimlerde beni destekleseydiniz bunlar olmazdı, diyor sayın İnce. Gerçi seçimler sırasında ABD’den gelen telefonlar doğruymuş, adama daha evvel demek ki olacakları söylemişler’. Selin hanım ne diyor peki; krizin sorumlusu saray rejimi ve ortağı rantçı sermayedir. Hemen istifa edin, biz halkla birlikte çözeceğiz. Barış Yarkadaş ise;’ AKP iktidarı ülkemizi tüketen ekonomi politikalarının çöküşünü üstünü Rahip Bronson krizini gerekçe göstererek öğretmeye çalışıyor. Brunson krizi;” Cambaza bak,cambazadır”.Kötü yönettiniz ve batırdınız güzel ülkemizi’ diyerek sözde Erdoğan’ı sorumlu tutuyor. Oysa İş Bankası Genel Müdürünün şu sözlerine kulak verelim derim.’Geldiğimiz seviyeler ekonomik temellerle açıklanmaya müsait değil. BDDK ve Merkez Bankası şu anda çok doğru yerinde tedbirler alıyor’. Diyerek olaya soğukkanlı yaklaşarak, yurtseverliğini gösteriyor.Buna karşılık, Gezi’den bu yana yaşanan tüm olaylarda Küresel güçleri görmezden gelip, sürekli halkın seçtiği yöneticilere fatura çıkaranlar, son döviz kurunda tek kelime Trump’a söz söylemeyenler yoksa; Mustafa Kemal’in Askerleriyiz demekten vazgeçip,Trump’ın Askerleri olmaya mı başladılar. O zaman açıkca bağırın ‘TRUMP’IN ASKERLERİYİZ’ diye. Hayırlı uğurlu olsun.Kalın Sağlıcakla.

   NOT: Ordu’da yaşanan sel felaketinden dolayı mağdur duruma düşen Ordulu kardeşlerime geçmiş olsun, yaşamını yitiren arkadaşa rahmet,yaralı olanlara şifa dilerim.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums