Rakka’yı neden görmüyorlar?

  • 24.11.2017 00:00

 DEAŞ’lı teröristlerin aileleriyle birlikte kamyon ve otobüslerle Rakka’dan tahliye edilmesi çok büyük bir skandaldı. Görev süresi dolmak üzere olan İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, “Hepimiz biliyorduk. Ancak koalisyon buna engel olamadı” demiş. Oysa bu DEAŞ’lıların hepsinin kaydını parmak izleriyle birlikte ABD’nin aldığı söyleniyor. DEAŞ’lıların nereye gittiği ise bizim açımızdan meçhul. Herhalde elçi ABD dışında kalan koalisyon ülkelerini kastediyor. Bu açıdan söyledikleri dikkat çekici.

“Türkiye DEAŞ’a yardım ediyor” adlı büyük kumpas bestesini hala dillerinden düşürmeyen CHP ve HDP’nin medyalarıyla birlikte bu büyük skandalı görmezden gelmelerine ne diyebiliriz? Öyle ya, iki ülkeyi mahveden, Türkiye’de yüzlerce sivil ve güvenlik kuvveti mensubunu şehit eden bir örgüt teslim olduğu noktada böyle ihtimam görüyorsa, DEAŞ yüzünden kendi hükümetinin ensesinde haksız yere boza pişirenlerin ortalığı ayağa kaldırması beklenmez miydi?

CHP ve HDP adeta tek bir parti haline gelerek, 17/25 Aralık kumpasından MİT TIR’ları ihanetine kadar FETÖ ve arkasındaki üst aklın tüm hukuksuz eylem ve sahte söylemlerini hâlâ siyasi alanda üretiyor, kullanıyorlar. Türkiye bu baskı karşısında belki Suriye’de kendisine dönük terör koridoru gibi oluşumlara zamanında müdahale edemedi. Zaten bir amaç buydu. Diğer amaç da işte hendekler ve 6-7 Ekim pogromu gibi içeride bir çatışma çıkartmaktı ki, birçok günahsız Kürt vatandaşımız bu girişimde canlarından oldu. Çok şükür ki her iki amaca da ulaşamadılar.

Hepsi de “Türkiye DEAŞ’a yardım ediyor” kampanyası sayesinde yapıldı.

Peki bu iki parti, bu girişimleri okuyamıyor, arkasındaki aklı göremiyor muydu? Diyelim ki ilk anda göremediler, peki neden Rakka konusunda çıkıp tek bir laf etmiyorlar? Neden grup konuşmalarında FETÖ ve Rakka gibi meselelere değinmiyorlar? Neden PYD/PKK’ya giden binlerce kamyon silah hakkında suskunlar? Bunlardan daha önemli milli bir meselemiz olabilir mi?

Şimdi göreceksiniz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok isabetle “15 Temmuz’u ABD’ye taşıdılar” dediği Sarraf davası üzerinden Türkiye’ye dönük kampanyanın da içerideki siyasal temsilcisi olacaklar. Ben kendimi bağlayarak, bu konuda milli bir tavır alırlarsa bu köşeden kendilerinden memnuniyetle özür dileyeceğimi beyan ediyorum. Umarım yanılırım ama maalesef bu çok küçük bir ihtimal…

Ama her ne hikmetse, MHP’nin milli tavrı yine bu partiler tarafından itibarsızlaştırılıyor, büyük nefret çekiyor. Normalin anormal, anormalin de normal kabul edilmesi için bir algı kampanyası yürütülüyor.

Bu anormallik hiçbir surette normal kabul edilmeyecek, Türkiye’ye dönük teslim alma girişimleri de sonuçsuz kalacaktır.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums