Batı’nın tek gündemi Erdoğan

  • 25.05.2018 00:00

 Seçim öncesi dolar kuru üzerinden Türkiye’ye yönelik küresel bir operasyon başlatıldı. Doları bir gecede fırlatarak panik havası oluşturmaya çalıştılar. Bu arada Batı medyası da boş durmuyor, eş zamanlı olarak harekete geçerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti iktidarını hedefe oturttu. Yine o bildik “diktatör” palavraları dergi kapaklarına çıktı. Evet, görülüyor ki 24 Haziran öncesi Türkiye, yine küresel bir operasyonla karşı karşıya.

Saldırıların öncelikli hedefi elbette seçim sonuçlarını hedeflemek. Finans kapital, Türk milletinden Erdoğan’ı yalnız bırakmasını, daha doğrusu onu bütünüyle terk etmesini istiyor. Erdoğan durdukça ekonomik ve siyasal hayatın durulmayacağı mesajını veriyorlar.

Aslında bu saldırıların yüzde 99’u psikolojik. Ekonomi silahını kullanarak, diplomatik baskıları artırarak ve medya üzerinden algı operasyonlarını devreye koyarak seçmeni kendilerince “dünya gerçeği”ne ikna etmeye çalışıyorlar.

Nedir bu dünyanın gerçeği?

“Bağımsız, güçlü Türkiye’yi asla kabul etmeyiz” demek!

Açıkça diyorlar ki “Vazgeçin, eskiye geri dönün, kendi yağınızda kavrulun; başka türlü tepenizden inmeyiz!”

Dediğim gibi bu saldırıların yüzde 99’u psikolojik bir özelliğe sahip. Gerçekte elleri o kadar güçlü değil.

En büyük silahları FETÖ ve PKK’ydı.

Türk siyasi hayatı içerisindeki işbirlikçileriydi.

“Dörtlü ittifak” denen bugün adına “muhalefet partisi” denilen siyasi güçlerdi.

Erdoğan liderliğindeki Türkiye karşısında bu yapıların hiçbirinin gücü kalmadı. 40 yıl hazırlık yaptıkları FETÖ ellerinde patladı. Darbe girişimi sonlarını getirdi. Bu örgütün devlet içindeki varlığı şimdi jiletle kazınırcasına temizleniyor. Çok güvendikleri PKK kartı da çukurlara gömüldü. PKK’nın Türkiye kırsalındaki varlığı neredeyse bitirildi. Suriye’deki “terör koridoru” ise başlarına geçti. Irak’taki en stratejik kampları ortadan kaldırıldı.

ABD ve NATO’nun Türkiye’deki siyasi uzantıları da itibarını kaybetti. Bu grupların hiçbiri bugün Erdoğan liderliğindeki AK Parti’yle boy ölçüşemiyor.

Ellerinde “ekonomi kartı”ndan başka kayda değer bir silah da kalmadı. 24 Haziran öncesi küresel krizi de kullanarak ekonomik saldırılarda bulunarak Türk milletini korkutmaya, sindirmeye, teslim almaya çalışıyorlar.

Bu silahlarla aslında Türkiye’ye zarar vermeleri mümkün değil. Türkiye, 24 Haziran’da tarihi bir kavşaktan dönmüş olacak. Batı sistemi, bu gerçeğin farkında. Bu gidişatı sınırlamak için bir yandan ekonomik saldırılarla seçimlere müdahale ediyor, diğer yandan da medya operasyonlarıyla sandık dışı gelişmeleri kışkırtıyorlar.

Ancak ne Batı sisteminin ekonomik saldırıları, ne darbe kışkırtması, ne de sokakları hareketlendirme çabaları nafile. Hiçbir saldırıları sonuç vermeyecek. Türkiye, dış gündemlere kulak kapatarak kendi yolunda ilerlemeye devam ediyor.

AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, dün partisinin 24 Haziran için hazırlanan ülkemizi geleceğe taşıyacak “Seçim Beyannamesi”ni açıkladı. Tarihi önemdeki bu beyanname, iktidar partisinin, Türkiye’yi bölgesinde ve küresel ölçekte güç yapacağını ortaya koyuyor. AK Parti’nin seçimler için belirlediği “Vakit Türkiye vakti” sloganı da mevcut gidişatı gayet güzel özetliyor. Evet, vakit Türkiye’yi büyütme, güçlendirme vaktidir. Türkiye’nin tek gündemi budur!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums