Kemal Bey “Çanakkale ruhu”nu kimlerle canlandıracak?

  • 21.08.2017 00:00

 CHP, Çanakkale’de “adalet” kurultayını toplamaya hazırlanıyor. Kurultay için bu ilin seçilmesinin elbette özel bir anlamı var; Kemal Kılıçdaroğlu, bu kurultayda “Çanakkale ruhu”nu yeniden canlandırmayı umuyor.

Söz konusu kurultayda CHP bayrakları olmayacak, katılım yelpazesi de “geniş” tutulacak. Yani, açık anlamıyla PKK, FETÖ ve DHKP-C de kurultaya katılabilecek. HDP’nin tutuklu eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, partisine kurultaya katılması için çoktan
talimat vermiş durumda. “Adalet yürüyüşü”nde Kemal Bey ile kol kola giren
PKK’nın siyasi uzantısı HDP, “adalet kurultayı”nda yerini alacak.

“Adalet yürüyüşü”nde kimler yoktu ki?

PKK’nın siyasi temsilcileri, DHKP-C yandaşları, FETÖ’cü abiler ve ablalar, sol örgüt tayfası, ipten kazıktan kurtulmuş bilumum sanatçı, akademisyen ve Batı güdümlü sivil toplum temsilcileri Kemal Bey ile kol kola Ankara’dan İstanbul’a kadar yürüdü.

Çanakkale’deki kurultayın katılımcıları da farklı olmayacak. O halde, Kemal Bey’in kimlerle “Çanakkale ruhu”nu yeniden canlandıracağını tahmin etmek zor değil.

PKK’nın Kandil’deki 1 Numarası Cemil Bayık’ın CHP’ye ittifak teklif ettiğini
ve CHP’nin İzmir Milletvekili Musa Çam’ın örgütün yayın organına “Ortak düşman AKP” diyerek, bu ittifaka yeşil ışık yaktığını unutmayalım.

Canlı yayında izlediğimiz CHP-PKK flörtü, İzmir Milletvekili’nin dediği gibi “Ortak düşman AKP” olunca vesayet medyası için de herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

CHP ve vesayet medyası PKK’yla beraber, AK Parti’ye karşı “Çanakakkale ruhu”nu canlandıracak ve hayat hiçbir şey olmamış gibi devam edecek!

Vesayet medyasına göre bunlar hep
olağan şeyler!

Aynı vesayet medyası Selahattin Demirtaş’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Seni asmayacağız korkma, yargılayacağız” sözleri ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Erdoğan kaçacak ama kaçsa da yakalayıp geri getireceğiz” açıklamalarını manşetlerden, coşkuyla, “haber” olarak veriyordu.

Ama Erdoğan “MİT TIR’ları kumpası Kemal Kılıçdaroğlu’na uzansa şaşırmayın” dediğinde vesayet medyası hop oturup hop kalkıyor, Kılıçdaroğlu için neredeyse bütün dünyayı alarma geçirecekler.

Bu öyle bir vesayet medya ki; CHP’nin FETÖ, PKK/HDP, DHKP-C sempatizanlarıyla birlikte gerçekleştireceği kurultayı “Çanakkale ruhunu canlandırma” olarak topluma sunabiliyor.

PKK’nın CHP’ye ittifak teklifini, CHP’li milletvekilinin PKK’nın yayın organına “olur” verdiği röportajı çaktırmadan, alttan alta destekliyor.

Beka mücadelesi içinde olan devleti içeriden yıkmaya çalışan bu legal-illegal cepheyi medya, “Çanakkale ruhunu canlandırma” olarak millete yutturmaya çalışıyor.

Çanakkale ruhu, 15 Temmuz’da gerçekten canlandı. Ülkemizi işgale açık hale getirmeye, devleti çökertip Türkiye’yi bölmeye yönelik darbe girişimi, “Çanakkale ruhu”yla direnen millet sayesinde atlatıldı.

Çanakkale ruhu ile çok şey yapılabilir ama yapılamayacak tek şey PKK/HDP, FETÖ, DHKP-C unsurlarının yer aldığı bir kurultay toplamak olur ki, Kemal Kılıçdaroğlu bunu da yaptı. Her şey son derece açık değil mi?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums