FETÖ’nün iftira mekanizmasını CHP işletiyor

  • 24.06.2017 00:00

 CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 3,5 milyar dolarlık servetinin olduğunu iddia etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu suçlamayla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şöyle seslendi: “Ey Kılıçdaroğlu, senin bu adamının (CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in) yaptığı açıklamayı ispatlayamazsanız alçaksınız, namustan yoksunsunuz.”

Peki bu restleşmeden sonra ne olmasını bekliyoruz?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve partinin genel başkanı ortaya koyacakları bilgi ve belgelerle bu suçlamayı mı kanıtlayacak?

Kulağa bile çok komik geliyor. CHP’nin namuslu siyaset yaptığı nerede, ne zaman görülmüş?

Olacak olan şu: Televizyonlar hiçbir şey olmamış gibi CHP’nin başlattığı “Adalet” yürüyüşünü aralıksız verecek, gazeteler ciddi ciddi her gün bu yürüyüşten bahsedecek, bol bol “Gandi Kemal” güzellemesi yapacak, köşe yazarları da Kemal Bey’i cilalayarak Cumhurbaşkanı Erdoğanile hükümete çamur atmaya devam edecek. Başka bir şey beklemeyin, bundan fazlası olmayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açtığı davayla kalacak, CHP ise benzer yalan, karalama ve iftira saldırılarını kesintisiz sürdürecek. CHP’de “siyaset” ahlakın dışında ve ahlakın üstündedir. Bu tarzı bir yerden tanıyoruz değil mi? Evet, bu ülkede herkes CHP’nin bu tarzını FETÖ’de gördü ve oradan tanıyor.

Anlaşılan FETÖ’yü bürokrasiden temizlemek kolay ama siyasetten temizlemek çok zor.

Eskiden FETÖ’nün polis, savcı ve bürokratları CHP ve medyasına “resmi belge” servis eder ve yalan-iftiranın bin türlüsü bu mekanizma üzerinden dolaşıma sokulurdu. FETÖ’cülerin tasfiye edilmesi üzerine aradaki memur ve bürokratlar ortadan kalktı; fakat görüldü ki, meğer aracılara hiç de gerek yokmuş, FETÖ zaten CHP’de iktidarmış. Üstelik bu kez dokunulmazlık zırhının arkasına saklanarak kirli siyaset oyununa devam ediyor.

Mevcut CHP yönetimi, hâlâ FETÖ’nün düşünce ve görüşlerinin etkisinde; bu örgütün amaç ve hedeflerini gerçekleştirmek için çalışıyor; en kötüsü de CHP, FETÖ’nün yöntemleriyle siyaset yapıyor.

Ona iftira at, bunu karala. Hiçbir şey olmamış gibi bunu her gün tekrarla. Ne ahlaki bir endişeleri var, ne de bir kutsalları.

Televizyonlar, gazeteler, köşeye yazarları nasıl olsa arkalarında. FETÖ’yü bu ülkenin başına musallat eden güç, CHP’yi de ülke siyasetinde var etmek ve canlı tutmak için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.

CHP’ye hâkim olan bu ahlaksız mekanizma varlığını sürdürdüğü sürece “temiz siyaset” ve “temiz toplum”dan bahsedilemez.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums