ByLock tilkiliği

  • 26.10.2016 00:00

 Hürriyet’in tartışma yaratan ve soruşturma açılmasıyla sonuçlanan ByLock haberi, FETÖ soruşturmasını itibarsızlaştırmanın güzel örneklerinden biri. Doğan yayın grubu bu kurnazlığı aslında hep yapıyor; 17-25 Aralık darbe girişimini “Rüşvet ve yolsuzluk bombası” manşetiyle veren onlar değil miydi? Bu gazete göz göre göre FETÖ darbesini “Yolsuzluk soruşturması” olarak millete yutturmaya kalkışmadı mı?

Hatırlıyorsanız aynı dönemde Hürriyet, FETÖ’nün yasadışı dinleme tapelerini, üstelik montajlanmış hallerini sayfa sayfa haber diye yayınladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17-25 Aralık’ta Meclis grubunda FETÖ’nün tapelerini okuyarak darbeye omuz verdi; Hürriyet ise o günlerde FETÖ’cü polis ve savcılardan gelen sahte bilgi ve belgeleri nefes nefese baskıya yetiştirmekle meşguldü.

Hürriyet, 17-25 Aralık öncesi ve sonrasında zaten FETÖ’ye doğrudan “ByLock” hizmeti veren bir yayın grubuydu. MİT TIR’ları ihanetine karışan Hürriyet’in eski genel yayın müdürü CHP milletvekili yapılarak koruma altına alınmadı mı?

Doğan grubunun bugün yaptıkları 17-25 Aralık’tan farklı değil; bu kez ByLock’tan yakayı ele veren FETÖ’cüleri kurtarmanın çabası içindeler. ByLock üzerinden yürüyen soruşturmayı sulandırmak için buradan kalkıp ta New York’a kadar giderek haber yapmışlar, daha ne yapsınlar? ByLock’u gidip FETÖ’ye sormuşlar ve ByLock’un ne olup olmadığını da FETÖ’cülere anlattırıyorlar, az mı?

FETÖ’cüler 15 Temmuz darbe kalkışmasıyla ilgili yürütülen soruşturmayı itibarsızlaştırmak için gündeme “mağduriyet” tartışmasını sokuşturdular. Bu tartışmanın başını her zaman olduğu gibi yine CHP çekiyor; Kemal Kılıçdaroğlu grup konuşmalarında büyük bir mağduriyet ajitasyonu yaparak 15 Temmuz darbe soruşturmasına gölge düşürmeye çalışırken; Hürriyet de, ByLockçuları masum ve mağdur gösteren haberlerle dikkatleri FETÖ’den uzaklaştırarak kamuoyunu kısır bir tartışmanın içine çekmeye çalışıyor.

Unutmamak gerekir ki, 15 Temmuz ile ilgili yürüyen soruşturma ByLock’tan ibaret değil. 15 Temmuz soruşturması darbeye kalkışarak 240’tan fazla vatandaşımızı şehit eden FETÖ’cü hainlerin suçüstü yakalandığı somut bir soruşturmadır. Yani anlayacağınız soruşturulan ByLock uygulaması değil, darbedir darbe!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums