Kültür ve Turizm Bakanı Ersoydan Sıla açıklaması: Programı revize edeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoydan Sıla açıklaması: Programı revize edeceğiz
8.07.2019 - 17:13
728

 Şarkıcı Sıla'nın sahne alacağı konserle ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan bir açıklama geldi. Sosyal medya tartışmalarını gerekçe gösteren Ersoy, konser programının revize edileceğini duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yaz konserleri kapsamında 16 Temmuz'da İzmir'de düzenlenecek konsere şarkıcı Sıla ile anlaşıldı. Ancak sosyal medyada, sanatçının 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı mitingine katılmaması hatırlatılarak paylaşımlar yapıldı ve bakanlığın şarkıcı ile anlaşması eleştirildi. ​Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bunun üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı.

Ersoy, "Devletimiz, milletimizin sesini duyar, dinler ve gereğini yapar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin hassasiyeti bizim hassasiyetimizdir. Eleştirilere kulak tıkamamız düşünülemez. Bu çerçevede Temmuz konser programımızı revize edeceğimizi kamuoyumuzun bilgisine sunarız" dedi.

Şarkıcı Sıla ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums