İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ilk nikahını kıydı: Çifte mazbatalı nikaha hoşgeldiniz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ilk nikahını kıydı: Çifte mazbatalı nikaha hoşgeldiniz
6.07.2019 - 07:18
902

 Flash TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktuğ’un kızı Eser Göktuğ ile Okan Üniversitesi yönetim kurulu üyesi Can Özkan Okan’ın nikah şahitleri ise Kemal Kılıçdaroğlu ile Ali Koç oldu.

İBB Başkanı sıfatıyla ilk nikahını kıyan ve cübbesini giyen İmamoğlu sanat, siyaset, spor ve medya dünyasından birçok ünlü isimden oluşan davetlileri, ”Çifte mazbatalı nikaha hoşgeldiniz” sözleriyle selamladı.

”Neşeli bir akşam olsun” diyen İmamoğlu, ”İki genç arkadaşımızın sorumlulukları çok büyük. Neyle ilgili? Mutlulukla ilgili. Yani daimi bir mutluluk sözleşmesi gibi olacak bu. Her iki aile adına konuklarımıza hoş geldiniz diyorum” dedi. Gelin ve damada, hiçbir baskı altında kalmadan birbirlerini eş olarak kabul edip etmediklerini soran İmamoğlu, Göktuğ ve Okan’dan ”Evet” yanıtını aldı. Gelin ve damadın şahitliklerini ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Meclis Başkanvekili Celal Adan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı yaptı.

 “ÇOCUKLARINIZA ATATÜRK’Ü ÖĞRETİN”

Çifte mutluluklar dileyen İmamoğlu, ”Allah mesut etsin. Güzel, mutlu, sevgi ve saygı dolu bir yuvanızın olması yanı sıra, umuyorum güzel evlatlarınız olsun. Ve o güzel evlatlarınız, tüm milli değerlerine sahip çıkan, akıldan ve bilimden yana olsun. Çocuklarınıza, mutlaka ve mutlaka Mustafa Kemal Atatürk’ü öğretin” tavsiyesinde bulundu.

Resmi Twitterda görüntüleResmi Twitterda görüntüleResmi Twitterda görüntüleResmi Twitterda görüntüle

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums