Sincan Cezaevinde 14 gardiyan ve 7 çocuk yaralandı!

Sincan Cezaevinde 14 gardiyan ve 7 çocuk yaralandı!
22.12.2018 - 10:43
837

 Ankara Sincan çocuk kapalı cezaevinde çıkan olayda 14 gardiyan ile 7 çocuk yaralandı.

Gardiyanlarla çocuklar arasında henüz bilinmeyen bir sebeple yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü. Akşam saatlerinde yaşanan olayda 14 gardiyan ile 7 çocuk hafif şekilde yaralandı.

Yaralılara, haber verilmesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Olay sebebiyle cezaevi içinde ve dışında güvenlik tedbirleri arttırıldı.

Başsavcılık'tan açıklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Sincan Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olarak bulunan çocuklar arasında tartışma çıktığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Yaşanan tartışmaya görevli infaz koruma memurlarının müdahalesi sırasında 7 çocuk ile 14 infaz koruma memuru hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralanan çocukların tedavileri cezaevi içerisinde sağlık memurlarınca yapılmış olup hastaneye herhangi bir çocuğun sevkine gerek duyulmamıştır."

Öte yandan, olay yerine polis ve jandarma ekipleri de sevk edilirken, cezaevinde çocukları bulunan ailelerden bazıları ise yaşanan olayı öğrenince cezaevi önüne gelerek yetkililerden bilgi almaya çalıştı. Bir grup avukat da cezaevi önüne geldi. Avukatlar ve aileler, bir süre bekledikten sonra ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums