Kızından Ahmet Altanın tutuklamasıyla ilgili açıklama: Şaşırmayın, üzülmeyin ve sevinmeyin!

Sanem Altan, amcası Mehmet Altanın ardından babası Ahmet Altanın da tutuklanmasına sosyal medya hesabından

Kızından Ahmet Altanın tutuklamasıyla ilgili açıklama: Şaşırmayın, üzülmeyin ve sevinmeyin!
25.09.2016 - 00:27
1237

 Sanem Altan, amcası Mehmet Altan'ın ardından babası Ahmet Altan'ın da tutuklanmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Sanem Altan, "Ve bu ülkede demokrasi isteyip bunun için uğraşıp da bu garabetle karşılaşmamış kimse yoktur. Şaşırmayın, üzülmeyin ve sevinmeyin!" dedi.

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Taraf gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ahmet Altan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Ahmet Altan, "Darbeye Teşebbüs" ve "FETÖ' ye üye olmak" iddialarından tutuklandı. 'Subliminal mesaj' vererek "darbeye iştirak ettikleri" iddiasıyla gözaltına alındığı soruşturma kapsamında 12 gün sonra adliyeye sevk edilmişti. Mehmet Altan hakkında tutuklama kararı verilirken Ahmet Altan'ı ise serbest bırakılmıştı. Soruşturma savcısı Can Tuncay'ın Ahmet Altan'ın serbest bırakılmasına dün itiraz etti. İtirazı üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan Ahmet Altan tekrar gözaltına alınmıştı.

Sanem Altan'dan açıklama: Sevinmeyin!

Ahmet Altan'ın kızı Sanem Altan, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Ve bu ülkede Demokrasi isteyip bunun için uğraşıp da bu garabetle karşılaşmamış kimse yoktur.. Şaşırmayın, üzülmeyin ve sevinmeyin!!!"

 

Önceki gün serbest bırakılan Ahmet Altan "Bu ülke bizim, korkmuyoruz" demişti

"FETÖ'ye üyelik, yardım ve propaganda, hükümeti devirmeye teşebbüs" iddialarıyla 12 gün gözaltında tutulduktan sonra hâkim karşısına çıkarılan Ahmet Altan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kardeşi Mehmet Altan ise tutuklandı. Ahmet Altan, adliye çıkışı yaptığı açıklamada, "Bu ülke bizim, korkmuyoruz; sonuna kadar hukuku ve demokrasiyi savunacağız" diye konuşmuştu. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums