Kamp Armen nöbetinin 100. gününde gönüllülere sopalı ve yumruklu saldırı

Aralarında Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink ve Rakel Dink’in de olduğu Anadolu’daki yoksul ve yetim Ermeni çocukların eğitim gördüğü Kamp

Kamp Armen nöbetinin 100. gününde gönüllülere sopalı ve yumruklu saldırı
14.08.2015 - 08:09
1882

 Aralarında Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink ve Rakel Dink’in de olduğu Anadolu’daki yoksul ve yetim Ermeni çocukların eğitim gördüğü Kamp Armen’in yıkılmaması ve tapusunun iade edilmesi için nöbet tutan gönüllüler saldırıya uğradı.

 Kampı ziyarete gelen arkadaşlarını otobüs durağından yolcu eden iki gönüllü, kampın önüne geldiklerinde kampın yerini soran sekiz kişiye “Neden soruyorsunuz?” dediklerinde sopalı ve yumruklu saldırıya uğradı.

kamp armen

Saldırganlar, gönüllüleri darp ettikten sonra araçlarına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Hafif yaralanan üç gönüllü, hastanedeki kısa süren tedavilerinin ardından saldırganlar hakkında polise şikayette bulundu.

kamp armen iki

Kamp Armen gönüllüsü Sarin Korkmaz, Kamp Armen nöbetinin 100. gününde gerçekleşen saldırının tesadüf olmadığını, kampın iadesine dair verilen sözlerin seçim propagandası olduğuna yönelik iddialarının bu saldırıyla bir kez daha kanıtlandığını belirtti.

Kamp Armen gönüllüleri bu saldırıya karşı herkesi desteğe ve dayanışmaya çağırdı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums