Belediye İş Sendikası taşeron işçileri örgütlüyor

Belediye İş Sendikası taşeron işçileri örgütlüyor Belediye İş Sendikası’nın taşeronlar arasındaki örgütlenme çalışmalarında yükselişi devam ediyor.

 Belediye İş Sendikası taşeron işçileri örgütlüyor
1.04.2015 - 10:03
1840

 Belediye İş Sendikası taşeron işçileri örgütlüyor. Belediye İş Sendikası’nın taşeronlar arasındaki örgütlenme çalışmalarında yükselişi devam ediyor.

Son olarak İzmit Huzurevi’nde örgütlenen Belediye İş Sendikası bu çalışmanın ardından toplam 16 kurumda 1471 kişiyi bünyesine dahil ederek sendika ailesini bir hayli genişletmiş oldu.

SIRADA BÜYÜKŞEHİR VAR

Belediye İş Sendikası ilimizdeki kurumların taşeron çalışanlarına yönelik örgütlenmeye devam ediyor. Belediye İş Sendikası son olarak ilimizde Turgut Mahallesi’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı olan İzmit Huzurevi’nde örgütlenmeyi başardı. İzmit Huzurevi’nde firmasına bağlı olarak çalışan 16 Temizlik personeli sendikal faaliyetlerde bulunmak için Belediye İş Sendikası’nı tercih etti. Belediye İş Sendikası Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan bundan sonraki hedeflerinin Büyükşehir’deki yetkiyi geri almak olduğunu söyledi.

 YETKİ BAŞVURUSUNDA BULUNULDU

Belediye İş Sendikası Genel Merkez sorumlusu Bayram Özkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kocaeli Huzur Evi’nde Piramit firmasında çalışan emekçilerimiz sendikamız belediye işi tercih ettiler. Çoğunluk sağlanarak bakanlığa yetki tespiti için başvuruda bulunuldu. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çalışanlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Belediye İş Sendikası’nın Düzce Üniversitesi’nde de örgütlenme çalışmaları devam ediyor. İşte Belediye İş’in örgütlendiği kurumlar:

 ÜNİVERSİTELER:

  Sakarya Üniversitesi Kent Sosyal Hizmetler 453, Kocaeli Üniversitesi Saytem Temizlik 254

HASTANELER:

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kocaeli Devlet Hastanesi, Seka Devlet Hastanesi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Körfez Devlet Hastanesi, Dilovası Devlet Hastanesi ve bağlı dispanserler" Gökkuşağı Temizlik 597, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bersu Temizlik 50, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü Aysun Akova Temizlik 7, Kocaeli Adliyesi Yazar Sosyal Hizmetler 20, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çayırova Esba Temizlik 12, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Karamürsel Grup Güvenlik 14, Türkiye Vagon Sanayi AŞ Esen Sosyal Hizmetler 48, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kocaeli Huzurevi Piramit Makina İnşaat Temizlik 16 kişi. 

Özgür Kocaeli Gazetesi

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums