Gergerlioğlu Akiti mahkum ettirdi

Gazetemizde haftalık yazıları yayınlanan insan hakları aktivisti Dr.Ömer Faruk Gergerlioğlu,Akit gazetesi hakkında açtığı 3000 tl manevi tazminat davasını kazandı.

Gergerlioğlu Akiti mahkum ettirdi
6.01.2016 - 14:04
1922

 Gazetemizde haftalık yazıları yayınlanan insan hakları aktivisti Dr.Ömer Faruk Gergerlioğlu,Akit gazetesi hakkında açtığı 3000 tl manevi tazminat davasını kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gergerlioğlu, “ Akit isimli yayın organını (gazete demiyorum) 2. kez tazminat ödemeye mahkum ettirdim. Gazete 2012 yılında şahsım hakkında karalayıcı haberler yapmaktaydı. Bir kişiyi arayarak şahsım hakkında sorular sormuşlar ve şahsın ifadelerini değiştirerek yalan, iftira ve hakaret dolu bir haber hazırlamışlardı. Şahsın gönderdiği tekzibi de yayınlamamışlardı. Bakırköy 1. Asliye hukuk mahkemesinde 30 Aralık 2015 tarihinde verilen kararla yayın organı şahsıma 3000 tl manevi tazminat ödemeye mahkum edilmiştir.

2012 yılındaki yayınlarından dolayı hakkında 3 tazminat davası açtığım yayın organına karşı 1. davayı da kazanmıştım. 3. yü de kazanacağım inşaallah, çünkü haklıyım, hakkın peşindeyim. Yüz kızartıcı yayıncılığın her örneğini verenlere karşı verdiğim mücadele bir vicdan, onur ve hak mücadelesidir. İnsanlık ve yayıncılık haysiyetini hiçe sayana karşı kazandığım hukuki mücadele, haklarını çiğnediği, yalan, iftira ve hakaretlerle incittiği her kesimden binlerce insanın bu dünyadaki  haklarının karşılığıdır. Yayın organı yönetici ve yazarlarına hatırlatmam şudur ki çiğnedikleri bunca insanın  haklarının ilahi mahkemedeki karşılığı çok daha ağır olacaktır. Mahkeme-i Kübra'da, attığı iftirayı inkar etme, farklı gösterme, cezayı ödememek için kılıf değiştirme vb. gibi yönelişlere de imkan bulamayacaklardır. Onlara "ölüm var, hesap var, unutmayınız" diyorum.Yayın organı okuyucularına da "insani ve dini anlayışlarınızı tekrar gözden geçirin, zulme ortak olmayın" diyorum.  “ dedi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums