İzmit Halkının Hediyesidir

İzmit Halkının Hediyesidir
9.04.2020 - 17:16
1367

 İzmit Belediyesi'nin koronavirüsle mücadele kapsamında başlattığı dayanışma ve yardım kampanyası sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlara dağıtılan kolilerin üzerine 'İzmit halkının hediyesidir' diye yazılması büyük beğeni topladı.

 İzmit Belediyesi, dünyada ve ülkemizde ölümlere neden olan, her geçen gün etkisini artıran yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede büyük bir dayanışma örneği sergiliyor. Belediye, iki aşamalı destek modeliyle hem vatandaşlara hem de zor günler yaşayan küçük esnafa destek oluyor. 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri kendilerine ulaşan ihtiyaç sahiplerinin ikametlerine gıda paketlerini teslim ediyor.

'İZMİT HALKININ HEDİYESİDİR'

Başkan Hürriyet, ayrıca ihtiyaç sahiplerinin yönelttiği talepleri de tek tek cevaplıyor. Öte yandan İzmit Belediyesi’nin halka dağıttığı yardım kolilerinin üzerinde, “İzmit halkının hediyesidir” diye yazması vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Daha önce belediye başkanları yaptıkları yardımda kendi isim ve imzalarını atarken, Fatma Kaplam Hürriyet'in 'İzmir halkının hediyesidir' sloganı sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda vatandaş sosyal medya hesaplarından bu yardım kolilerinin fotoğraflarını paylaşarak Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

İşte o paylaşımlardan birkaçı:

 

 

 
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums