KOMİK OLMAYA ÇALIŞMAK VE BÜYÜK TERBİYESİZLİK

  • 10.07.2018 00:00

Bir tarafta ÖDTÜ yeni mezunlarının komik olduklarını sanarken yaptıkları büyük terbiyesizlikler öbür tarafta da sırf terbiyesizlik olsun diye TBMM'nin yemin törenindeki HDP'lilerin tutumları…

ÖDTÜ yeni mezunları her yıl bu tür terbiyesizlikleri yaparlar ve akıllarınca siyasi mesajlar verirlerdi. ÖDTÜ yöneticileri de bu davranışları görmezden gelir ve bunları tasvip etmediklerini iddia ederlerdi.

Ama bu sefer bardağı iyice taşırdılar. Çeşitli hayvanları cumhurbaşkanımıza benzetip açtıkları “ARTIK Tayyipler Alemi” pankartı yenir yutulur bir pankart değildi. Bu komik olmadığı gibi Recep Tayyip Erdoğan’ı yüzde 52,5 oyla seçmiş 26 milyon insanımıza da hakaret demektir. Yani siz vatandaş Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmiyorsunuz aynı zamanda Cumhur’a hakaret ediyorsunuz. Bu af edilemez.

Gençlerin “komiklik olsun diye” yaptıkları yaramazlıklar belki af edilebilir ama bu yapılanlar gerçekten hakaret etmek ve incitmek için yapılan hareketler. Artık birilerinin bunlara dur demesi gerekiyor.

Öbür tarafta Meclis yemin töreninden önce İstiklal Marşı çalınırken salona girmeyen HDP’li milletvekilleri ve yeminini sessizce ve yuta yuta okuyup anlamsızlaştıran HDP’liler var…

TBMM çatısı altında hizmet eden kişiler bu milletin değerlerini yok sayamazlar ama HDP’liler İstiklal Marşı’na bile saygısızlık yapabildiklerine göre gelecek beş yılda bunların Meclis çatısı altında neler yapacaklarını görebiliyoruz ve üzülüyoruz… PKK terörü ve maalesef marjinal sol grupların şiddet içeren faaliyetleri bunlara oy devşiren CHP tarafından TBMM’ye taşınmış gibi. HDP’liler seçim kampanyası sırasında “bizim İstiklal Marşı ile bir sorunumuz yok” demiyorlar mıydı? Şimdi bunun doğru olmadığı ortaya çıkıyor… Buna CHP ne diyecek?

HDP milletvekillerinin uyduruk yeminlerine göz yumanlar düşünsün…   

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums