KANDİL'E İŞTE ANCAK BÖYLE DARBE VURULUR

  • 18.06.2018 00:00

Günlerdir medyamızda bilen bilmeyen Kandil'i şöyle çembere aldık, Kandil'in düşmesi an meselesi gibi yorumlar yapıyorlar…

Hâlbuki başından beri söylüyoruz: Kandil’i görenler ve bilenler bunların anlamsız laflar olduğunu ve bu işin ancak Kandil’de çöreklenen yılanın veya yılanların başlarının ezilmesi ile bir yere varabilir.

İşte şu anda da bu oluyor.

Türkiye, aylardır Kandil’e giden yollarda, bilhassa bizim sınırımızın hemen Irak içindeki bölgelerde PKK’ya karşı ciddi operasyonlar yapıyor ve Kandil’den ülkemize yapılacak saldırıları önlüyor. Kandil’in tamamen alınması, çembere alınması ise hem imkânsız hem de anlamsız. Kandil seri dağlardan oluşan bir yer. Orada üç orduyu gizlersiniz kimse bulamaz. Ama esas mesele Kandil’i Türkiye için tehdit olmaktan çıkarmak.

İşte bu yapılıyor. Kandil’i felç ettiğiniz zaman Güneydoğu illerimiz rahat bir nefes alır.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV’ye yaptığı açıklamada bunları dile getiriyor.

Erdoğan, "Kandil'in üzerinde biz ısrarla duruyoruz. Orada da ilk adım biz 20 uçakla orada 10 önemli hedefi vurduk. Bunlar cephanelik filan" diyor ve ekliyor “"Bu yeni çalışmalarda yeni bilgilere ulaştık. Yeni bilgilerle beraber de tekrar operasyonlarımızı yaptık. Bu son operasyonlarda oradaki çok önemli, bunların toplantı alanlarını vurduk. Şimdi onların henüz neticesini almadık ama vuruldukları kesin. Bunu ilk defa sizinle paylaşıyorum. Belki bu akşam Silahlı Kuvvetlerin sitelerinde de yayınlanabilir." 

"Kandil'de toplantı halinde vurulanlar arasında ciddi isimler var mı?" sorusu üzerine Erdoğan, "Biz bunu büyük ihtimal olarak görüyoruz." dedi. 

İşte mesele bu… Bölücü örgütün elebaşları Kandil’de saklanıyorlar ve terör faaliyetlerini buradan idare ediyorlar. İşte yılanlar burada, başları ezilmesi gerekenler burada.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums