SONUNDA FETÖ MECLİSE GİRECEK!

  • 26.04.2018 00:00

 Üç yıldır Meral Akşener'in bir FETÖ projesi olduğunu iddialarını artık duymayan kalmadı… FETÖ hâkim ve savcılarını kullanarak Meral Akşener ve taraftarlarının nasıl MHP'yi ele geçirmek için müthiş bir mücadele verdiğini ve neredeyse başaracakken direkten döndüklerini izlemeyen var mı? Hatta nasıl partiye kayyum bile atattırdıklarını hatırlamayan var mı? Akşener ve arkadaşlarının çakma MHP olağanüstü genel kurulunu Ankara'nın bir ilçesinde nasıl topladıklarını ve o gün yaşanan rezaletleri kimse hatırlamıyor mu?

Sonunda mücadeleyi kaybeden Akşener ve arkadaşlarının MHP’den kovulduklarını, o zamanki şartları unutan var mı?

Peki, bütün bu olaylar olduktan sonra ve kayıtlara geçtikten sonra Türkiye’de bu FETÖ felaketini araştıran savcılar neden harekete geçmediler? Bu iş FETÖ yüzünden tutuklanan bakanlık çaycıları ve odacılarından daha mı az önemliydi?

Meydanı boş bulan ve bazı iş çevrelerinden FETÖ destekli mali imkânlar sağladığı söylenen Akşener ve ekibi sonunda partilerini bile kurdular ve atı alan Üsküdar’ı geçti.

İş artık o kadar çığırından çıktı ki CHP, Akşener’e 15 milletvekili kiralayıp Meclis’te grup bile kurmasına yardımcı oldu…

Yeni MHP’yi ele geçiremeyen FETÖ sinsice Meclis’e arka kapıdan da olsa girmeyi başardı. Şimdi bunu 24 Haziran’da daha kalıcı hale getirmek istiyorlar ve Abdullah Gül’ü bile bu işe alet etmeye çalışıyorlar… İşin içinde Saadet Partisi bile var…

Bu saatten sonra savcıların Akşener ve arkadaşları aleyhine girişecekleri en ufak bir hareket ise demokrasimize leke çalmaya meraklı iç ve dış çevrelerce çok etkin bir şekilde değerlendirilecektir. İşte açmaz burada… Artık iş Türk seçmeninin sağduyusuna kaldı.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums