İSRAİLLİ RADİKALLERİN ELLERİNE ÖLÜM SİLAHLARI VERMEYİN…

  • 30.08.2018 00:00

Aşırı sağcı İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman "Ortadoğu'da her yere ulaşabilecek gelişmiş roketler satın aldıklarını" açıkladı ve ilave etti "İsrail ordusunu daha güçlü ve daha sofistike hale getiriyoruz…"

Liberman’ın açıklamalarına göre bu silahların esasında savunma amaçlı değil de saldırı amaçlı olduğu gayet açık… Yani İsrail kendi varlığını sürdürmek için ordusunu güçlendirmiyor, “Ortadoğu’da her yere ulaşabilecek roketler” ile bölge ülkelerine saldırı planları yapıyor…

Tabii ki baş hedef İran… Ama bu roketlerden herkes nasibini alabilir. Gerektiğinde bu silahlar Türkiye’ye veya Suudi Arabistan’a bile çevrilebilir.

İsrail aklı başında liberal orta yolcu siyasetçiler tarafından yönetilse yine endişeleniriz ama yine de bir nebze paniklemeyiz… Ama bu silahlar sorumsuz aşırı sağcıların elinde olunca insan ciddi tedirginlik duyuyor…

Akıllarına esiyor Mescid-i Aksa’yı bastırıyorlar. Akıllarına geliyor dünyanın protestolarına rağmen Filistin topraklarında yasadışı yerleşim birimleri kuruyorlar… Veya ellerindeki gelişmiş silahlarla savunmasız Filistinlileri paramparça ediyorlar.

Ve bu adamların elinde bir de nükleer silahlar var… Bu silahları atacak füzeleri de ellerine geçirdiklerine göre Ortadoğu daha da tehlikeli bir yer olacak demektir.

Sonrada Amerikalılar bizim hava savunma sistemi kurmamızı çok görüp S-400’ler konusunda kıyameti koparıyorlar…

Dünya güçleri İran’ın elindeki olmayan ama zamanla olabilecek nükleer silahlar yüzünden bu kadar yaygara çıkarırken İsrail’in elindeki ölüm silahları için neden en ufak bir itirazda bulunmuyorlar? 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums