BEBEK VE KADIN KATİLLERİ YİNE İŞ BAŞINDA

  • 2.02.2018 00:00

PKK Yüksekova'da bir anne ve bebeğine kıydı…

Onları sinsice katletti. Nurcan Karakaya ve 18 aylık oğlu Mustafa Bedirhan Karakaya Hakkâri üs bölgesinde görev yapan kocası Astsubay Serkan Karakaya’yı ziyaret edip evine dönerken kullandığı araba PKK’nın tuzakladığı bomba ile havaya uçuruldu ve anne oğul maalesef şehit oldu!

Günahsız bir bebekten, bir anneden ne istediniz? Bir yuvayı karartarak elinize ne geçti? Kin tohumları ekmekten başka bir işe yaramayan bu saldırı neye yaradı?

İşte size PKK’nın gerçek acımasız, hain yüzü!

Ama PKK için Kürt, Türk, Arap çoluk çocuk, yaşlı adam ve kadın veya hamile kadın hiç fark etmiyor… Acımadan öldürüyor… 80’li ve 90’lı yıllarda köy baskınlarında öldürülen Kürt çocuklarımızı, hamile kadınlarımızı hatırlayın…

Ama hala HDP’liler PKK’lı teröristlerin cenazelerine gidiyor ve CHP’den alkış alıyorlar. Mangalda kül bırakmayan HDP eş başkanı Pervin Buldan yine sessiz… Bir tane HDP’li Yüksekova’daki PKK cinayetlerini kınayamıyor.

HDP’yi Meclis’e taşıyan CHP bile sessiz. Onlar hala Kurultay imzaları ile uğraşıyor.

Bu bebek katillerine Batı ne diyecek? PKK’lıları çeşitli adlar altında meşrulaştırmaya ve dünyaya kabul ettirmeye çalışan Amerikalılar ve bazı Avrupalılar ne diyecek?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums