ÖZGÜR LAZER SİLAHINA AD BULMAYA ÇALIŞIYOR…

  • 14.06.2018 00:00

Max FM liberal ve biraz da sol eğilimli vatandaşlara hitap eden hoş bir yabancı pop müziği kanalı… Sabahları DJ Özgür Aktuna'nın popüler programını yıllardır kaçırmadan dinlerim… Capital Radio zamanında da Özgür aynı programı yapar ve büyük beğeni kazanırdı.

Her gün bir soru sorar ve dinleyiciler programa bağlanarak o soruya kendilerince cevap verir. “Siz olsaydınız ne yapardınız gibi sorular. Çarşamba sabahının sorusu ise “Türkiye’de geliştirilen lazer silahına ne ad verelim?”

İşte bu soru Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti iktidarı zamanında Türkiye’nin nereye geldiğinin en güzel göstergesi. Kendi milli üretim silahlarımız var ve biz artık bunlara ne ad verelim diye tartışıyoruz.

Türkiye’de bir CHP iktidarı olsaydı biz bugün bunları tartışabilir miydik? Tartışamazdık! Çünkü ne bu silahları geliştirecek ve üretecek irademiz ne de öyle bir kapasitemiz olurdu… Güdük tartışmalarla vakit geçiriyor olurduk.

1960’lı ve 1980’li yıllarda Boğaz köprülerini yaptırmamak için bin bir takla atan CHP siyasetçilerini hatırlıyor musunuz? 1960’lı yıllarda Süleyman Demirel’e TV yayınlarını başlatmamak için büyük bir direniş gösteren CHP’lileri hatırlıyor musunuz? 1977-1979 arası Türkiye’yi yokluğa sürükleyen ve bizlere kuyruklar eziyetini yaşatan CHP iktidarını hatırlıyor musunuz?

CHP zihniyeti iki taşı üst üste koymaya bile karşı olan bir zihniyet. Bırak lazer silahı ve insansız hava araçlarını, bu zihniyetin basit bir projeyi başlatıp bitirme kapasitesi yok bir de iktidara talip oluyorlar. Bu millet iş yapanı, kendisine gerçekten hizmet edeni unutmuyor… İşte size rahmetli Turgut Özal örneği…

Ne mutlu bize ki bugün Özgür lazer silahına ad koymak için soru soracak durumda…

 

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums