PEKİ, İSRAİL'İN NÜKLEER SİLAH BULUNDURMASI NORMAL Mİ?

  • 13.06.2018 00:00

 Trump'un İsrail'in elindeki nükleer silahlar konusunda da duyarlı olması gerekmez mi?

Dün ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un “Kore yarımadasını nükleer silahlardan arındırma” konusunda anlaşmaya vardı ve bu konuda imzalar atıldı… Singapur’da yapılan bu anlaşma ya tarih yazdı ya da Kuzey Kore yine dünya ile alay etti… Hangisi doğru zaman gösterecek.

Şu anda bölgede ve dünyada “ihtiyatlı bir iyimserlik” var. Çünkü Kim daha önce de “nükleer silahları yok edeceğim” diye Batıdan milyarlarca dolar yardım alıp sonra da sözünden dönmüştü. Ama bu sefer Trump işleri daha sıkı tutacağını söylüyor.

Anlaşma imzasından sonra Trump dünya medyasının önüne çıktı ve uzun bir basın toplantısı yaptı. Her soruya neşeli bir şekilde cevap verdi. Hatta düşman ilan ettiği CNN muhabirini bile şakalaşarak cevapladı.

Ama bir yerde enteresan bir açıklama yaptı. Kuzey Kore ile bu yapılan anlaşmayı İran ile de yapmayı düşünüyor musunuz diye soruldu… Trump verdiği cevapta “Nükleer silahlar benim için çok önemli. Nükleer konusu benim için bir numaralı sorun. Kuzey Kore’nin elinde nükleer silahlar var ve bu konuyu ele aldık. İran ile de bir anlaşmayı ilerde düşünürüz.”

Demek ki nükleer silahlar konusunda Trump çok duyarlı. Bu çok iyi…

Ama bu konuda bu kadar duyarlı ise Trump’un İsrail’in elindeki nükleer silahlar konusunda da duyarlı olması gerekmez mi? İsrail’in elindeki nükleer silahlardan arındırılması konusunda Trump’ın bastırması gerekmez mi?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums