DEMİRTAŞ HAPİSTE AMA YİNE DE ADAY

  • 14.05.2018 00:00

HDP eski eş başkanı Selahattin Demirtaş tutuklu olarak hapisteyken bir bakıyorsunuz partisinin Meclis grubu onu cumhurbaşkanlığına aday gösteriyor… Davası devam ettiği için ve daha Yargıtay tarafından onanmış bir hükmü olmadığı için adaylığını Yüksek Seçim Kurulu kabul etti.

Demirtaş’ın adaylığı sistemimize yerleştirilmiş bir bombaydı ve MHP Başkanı Devlet Bahçeli’nin “kader mahkûmlarına af çıkışı” buna bir tepkidir. Birileri şimdi “Demirtaş aday olduğuna göre hapisten çıkmalı ve serbestçe seçim kampanyası yürütebilmeli” diye hem yurt içinde hem de yurt dışında kampanya yapıyorlar.

HDP bu işleri, yani Türkiye siyasetini karıştırma ve demokrasiyi paralize etme faaliyetlerini iyi yapıyor… Demirtaş’ın adaylığı da bunun parçası.

O arada birileri de hapishanelerdeki PKK teröristleri için af kampanyasını el altından yürütüyorlar.

İşte bütün bunlar Bahçeli’yi ve arkadaşlarını çileden çıkarmış durumda.

Bahçeli şöyle diyor: Vatan hainlerinin, ülkücü katillerinin cumhurbaşkanı adayı olması bile demokrasi tarihimize, milli ruh ve ahlaka kategorik bir darbe olarak akıllara kazındı. FETÖ ve PKK faaldir! Öyle ki, tescilli ve sabıkalı PKK’lı Demirtaş’ın serbest kalması için yoğun bir kampanya söz konusudur. Peki, ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı? Peki, teröristler için methiye düzenler, PKK/FETÖ müdafaası yapanlar kader kurbanlarına ne diyecekler? Çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri, PKK’lılar, FETÖ’cüler hariç olmak üzere, demir parmaklıkların gerisinde özgürlük düşü kuran, zindanda gün sayan, dama düşüp sevdiklerinin ve sevenlerinin hasretini çeken kader kurbanlarını afla taltif etmek niye akıllara gelmez?

Bahçeli tepkili… Ama şu anda bir genel af sıkıntılı. Bahçeli’nin teklifi ile 165 bin mahkûm hapisten çıkabilir ama bunlar çoğu adi suç işlemiş kişiler ve bir kısmının yeniden suç işleyip birilerinin başını yakıp hapishanelere dönmesi içten bile değil. Ama bir başka sıkıntı bu tür afların Anayasaya göre bütün mahkûmlara eşit şekilde geçerli olması bu da PKK’lıların, FETÖ’cülerin ve tecavüzcülerin işine yaraması demek…

Belli ki Bahçeli’nin bu çıkışı da ittifak ortağı AK Parti için de bir sürpriz oldu…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums