Afrin zaferinin mesajları

  • 20.03.2018 00:00

 1. Afrin zaferi, 18 Mart Çanakkale zaferi ile aynı güne denk geldi. “Yüz yıl önceki millet ruhu bugün de Afrin’de zafer kazandı” sesi yükseldi. 

2. Afrin zaferi, FETÖ’nün kahraman ordumuza vurduğu darbenin giderildiğini, zaafa uğratılmak istenen bünyenin zaferlerle sağlamlaştığı, bütün cihana ilan edilmiştir. Tepelerde dalgalanan her bayrak, Pensilvanya’daki terör elebaşı ile onu ve PKK’yı himaye eden ABD’ye bir göndermedir. 

3. 15 Temmuz darbe girişiminde askeri için burukluk yaşayan milletimiz, Afrin’de ordusu ile kenetlenmiş, Çanakkale’deki ordu-millet kaynaşması millet evlatlarının sinesinde bayram sevinci yaşatmıştır. 

4. Türkiye’nin; sınır güvenliğini korumadaki ve Ortadoğu’daki emperyal plan/projeleri bozma konusundaki kararlılığını ABD, Avrupa, İsrail, bölge ülkeleri herkes gördü. Türkiye asla blöf yapmadı/yapmıyor... 

5. Bize 1.5 asırdır dayatılan “Kürt Meselesi”ni, 40 yıldır PKK terör örgütü üzerinden yürütenler, hangi askerî ve siyasî desteği verirlerse versinler Türkiye’yi bölemeyeceklerini anlayacaklar. Afrin zaferi, uydu değil, dirilen Türkiye’nin mesajıdır. 

6. PKK, HDP, KCK ile yürütülen Kürt siyasî hareketinin, Batı’ya yaslanarak Türkiye, İran, Irak ve Suriye’de “Büyük Kürdistan” kurma hayali en büyük darbeyi Afrin’de almıştır. Şimdi sırada Münbiç, Kandil, Fırat’ın doğusu var. Türkiye, Kürt siyasi hareketinin vatanımızı bölme hayallerini bitirmekte kararlıdır. 

7. Afrin’de yenilen Kürtler değil, Batı’nın kışkırtması ve desteğiyle Kürtler adına kendisine başrol biçilen PKK’dır. 

Kürt siyasi hareketi, artık “Kürtlerin meşru temsilcisi ve müstakbel idarecileri PKK’dır” iddiasını büsbütün kaybetmiştir.  

8. Batılı Kürtleri sevmez. Sadece sömürü planlarında kullanmak için onlara destek verir. Türklerle Kürtler ise mümin kardeşlerdir. Cumhuriyet döneminde vesayet ağalarının ve hırslarına yenik düşen cuntacıların yanlışlarının açtığı yaraları, Erdoğan ve AK Parti sarıyor. Bir Rizelinin Diyarbakır’daki, Güneydoğu’daki sevgisi, Türkiye için büyük bir fırsat/imkândır. Mesele şahıs meselesi değil, tarihî bir kavşakta devlet aklı meseledir... 

9. Türkiye çok akıllı bir strateji ile ÖSO ile birlikte hareket etmiştir. Afrin’e önce ÖSO birlikleri girmiş, vatanları için savaşan kahramanlar olarak uluslararası kamuoyuna mesaj vermişlerdir. 

10. ABD ve Avrupa, Afrin’deki zaferimizden çok rahatsız olmuş, medya (yabancı haber ajansları, gazete ve televizyonları ile sosyal medyadaki tetikçiler) ve Avrupa Parlamentosu üzerinden yalanlara dayalı algı operasyonu yürütülmüştür. Türkiye sadece terör örgütlerini yenmemiş, Batı’nın, “siviller katledildi, hastane bombalandı” yalanlarına dayalı ahlaksız, ikiyüzlü algı operasyonunu da susturmuştur. 

11. İnsansız hava araçları (İHA) ile öylesine bir imkân sağlanmıştır ki, ilk defa medya yalanlarını anında çürütmek gibi tarihî bir görev yapılmıştır. (Afrin zaferinin görünmeyen kahramanlarından biri de İHA ve SİHA’ları Türk Silahlı Kuvvetlerine kazandıran ve böylece bizi İsrail’in ve ABD Senatosunun gözünün içine bakmaktan kurtaran Baykar şirketinin sahibi Bayraktar ailesi ve çalışanlarıdır.) 

12. ABD terörle mücadele adı altında şehirleri yerle bir eder, sivil katliamları yaparken (Rakka operasyonu), Türkiye 58 gün süren harekâtta tek bir sivilin burnunun kanamasına fırsat vermemiştir. BM’den yapılan açıklamada da belirtildiği gibi 50 binden fazla sivilin tahliyesi için koridor açılmıştır. 

13. Türkiye 7 yıldan beri Suriyeli göçmenlere sahip çıkarak geleceğin Ortadoğu’su için gönül köprüleri kurmuştur. Fırat Kalkanı’ndan sonra 135 bini aşkın Suriyeli aile geri döndü. Okullar açıldı, çarşı pazar canlandı. Afrin için de öyle olacak. Yaraların sarılması, şehirlerin imarı, alt yapı ve üst yapı için çalışmalar devreye girecek. 

Batılı sömürgecilerin aksine Türkiye güvenlik ve barış için bölgenin en güvenilir gücü haline gelmiştir... Afrin zaferi ve sonraki zaferler, Arap dünyasındaki Türkiye sevgisini büyütecektir. 

14. Türkiye’nin Afrin operasyonunda Rusya ve İran’ı karşısına almaması, bir meydan okuma tavrı içine girmemesi dış politika açısından büyük başarıdır. 

15. Kılıçdaroğlu ve CHP’nin artık siyasî bir geleceği yoktur. “Afrin kent merkezine girilmesin, yoksa çok şehit veririz”, “Zafer ordunundur, iktidarın değil”, “ÖSO’yu bırakın, Esad’la görüşün, yoksa fena olur” diyen CHP zihniyetinden bu memlekete hayır gelmez.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums